A fost odata primavara… cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-fost-odata-primavara-cantec-povesti-si-ceai-cu-maria-raducanu/

Teatrul de Sufragerie prezinta A fost odata primavara… cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu   Povestile se asculta cel mai bine acolo unde e atmosfera calda, confortabila, cu oameni putini si frumosi. Pe 2 Martie la ora 20.00,  Maria Raducanu revine in Sufrageria noastra – o voce de exceptie, cu acorduri suave de chitara, […]

Un articol de Andrada Văsii|27 februarie 2013

Teatrul de Sufragerie

prezinta

A fost odata primavara…

cantec, povesti si ceai cu Maria Raducanu

 

Povestile se asculta cel mai bine acolo unde e atmosfera calda, confortabila, cu oameni putini si frumosi. Pe 2 Martie la ora 20.00,  Maria Raducanu revine in Sufrageria noastra – o voce de exceptie, cu acorduri suave de chitara, cu povestile si cantecele ei.

25 de prieteni, atat cat sa ne simtim bine si sa ne placa : stam pe jos cu Maria Raducanu, pe perne sau pe divan, bem ceai aromat cu ghimbir si iasomie si ne bucuram simturile cu o placinta calda preparata de gazda. Te invitam sa petreci o seara de visare si relaxare, poate una dintre cele mai frumoase, acum, la inceput de primavara. Pregateste-te sa fi fermecat de Maria Raducanu!

“Posesoare a uneia dintre cele mai speciale voci din lume, Maria Raducanu combina folclorul romanesc cu fado, Rembetika, blues si improvizatie, creind o muzica pura, profund emotionala, care merge direct la suflet. (…), o muzica de un farmec hipnotic, ce-i va interesa pe iubitorii de jazz vocal, world music si nu numai.” (text de prezentare a albumului ZIORI)

Intrarea: 50 lei de persoana (ceai din belsug si placinte din partea casei) Biletele se pot achizitiona online pe www.iabilet.ro sau de la casa noastra de bilete. Detalii la [email protected]. Tel 0734.397.375

Teatrul de Sufragerie, Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, sector 1, Bucuresti (zona cismigiu/schitu magureanu/berzei)

15
/11
/22

Două viori aflate în patrimoniul Muzeului George Enescu, instrumente atinse de magia unuia dintre cei mai însemnaţi interpreți ai secolului XX, compozitorul George Enescu, vor fi văzute și auzite pe 19 noiembrie, la Ateneul Român.

11
/11
/22

A fost numit „cel mai cunoscut bluesman român” și „gringo de România”, însă de fapt eludează multe categorisiri. Un artist self-made, care s-a reinventat de mai multe ori – și pare să nu se oprească încă.

10
/11
/22

Miercuri, 16 noiembrie 2022 (de la 19.00), Sala Radio va fi gazda unui eveniment special: concertul prezentat de Orchestra de Cameră Radio, în parteneriat cu Ambasada Portugaliei la București, este dedicat centenarului scriitorului José Saramago (1922-2010), laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (1998).

31
/10
/22

Cu ocazia Zilelor Culturii Sinti şi Roma la Bucureşti, Dotschy Reinhardt, Sinteza – descendentă a marei legende de jazz Django Reinhardt, vine sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ARCUB.

25
/10
/22

Miercuri, 26 octombrie 2022, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov, vă invităm la Recitalul de la ora 5. Evenimentul va fi susținut de Mădălina Bourceanu - soprană, Nicoleta Chirilă - soprană, Aurelia Florian - soprană, Valentina Mărgăraș - soprană, Silvia Micu - soprană, Sonia Hazarian - mezzosoprană, Alexandru Aghenie - bariton, Marian Rește – bas-bariton. La pian îi va acompania Simona Patriche. Prezintă: Simona Manole.

25
/10
/22

Publicul este așteptat miercuri, 26 octombrie, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu la spectacolul de teatru-jazz "Aproape Înger", în cadrul Sibiu Jazz Festival 2022, o reprezentație ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice ce au generat o frescă modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu.

25
/10
/22

Ultima săptămână din luna octombrie aduce pe scena Operei Naționale București titluri celebre din repertoriul universal precum „La Bohème”, „Povestirile lui Hoffmann”, „Peer Gynt & Carmina Burana”, „La Traviata”, dar și „Podul”, o seară de operă româno-bulgară, dedicată împlinirii a celor 30 de ani de prietenie, cooperare și bună vecinătate între Republica Bulgaria și România.

24
/10
/22

Artiștii Filarmonicii „George Enescu” doresc să se prezinte în fața publicului în recitaluri și concerte tematice. Demersul se dorește și unul de popularizare a muzicii clasice în rândurile celor interesați să se apropie de un univers sonor fascinant.