Aplicaţia educativă „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ este disponibilă pentru Android şi iOS
https://www.ziarulmetropolis.ro/aplicatia-educativa-cele-7-medalii-ale-succesului-povestiri-pentru-parinti-si-copii-este-disponibila-pentru-android-si-ios/

Începând cu această lună, cartea „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărută la Editura Polirom, disponibilă şi în format digital, a devenit animaţie.

Un articol de Andrada Văsii|4 iulie 2013

Începând cu această lună, cartea ,,Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii“ de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărută la Editura Polirom, disponibilă şi în format digital, a devenit animaţie şi poate fi descărcată de pe Google Play şi Apple Store.

Recent, InfomediaPro – producător de software educaţional – a realizat seria educaţională interactivă „PitiClic şi medaliile succesului“ în care a dezvoltat toate cele şapte poveşti cuprinse în volumul apărut la Editura Polirom, şi care pot fi descărcate pe telefon sau tabletă.

Poveste din trei părţi

Astfel, fiecare poveste este compusă din trei părţi: un film introductiv ce conţine un mic moment hazliu interactiv, povestea propriu-zisă, cu elemente interactive ce pot fi descoperite pe fiecare cadru şi o poezie muzicală cu tâlc, pe ritm de hip-hop, pentru fixarea cunoştinţelor.

Autorii, Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară – profesori ai Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, au fost consultanţi în realizarea noii serii „PitiClic şi medaliile succesului”.

Ajutor pentru dezvoltare

Astăzi, din ce în ce mai mulţi părinţi sunt interesaţi de dezvoltarea emoţională a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi şi idei de activităţi ce pot fi desfăşurate împreună cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe părinţi să dezvolte şapte calităţi ale celor mici, corespunzătoare celor şapte medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, răbdarea, creativitatea, perseverenţa şi empatia.

Pentru părinţii moderni, din ce în ce mai interesaţi de dezvoltarea copiilor lor pentru succes, ,,Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii’’ devine astăzi un instrument complex de dezvoltare personală.

Info :

Pentru a descărca gratuit „Povestea răbdării“, click aici.

22
/12
/19

Dragostea este în fel și chip. Sentimentul suprem, care se colorează în infinite nuanțe, care înflăcărează imaginația creatorilor dintotdeauna, a dat naștere unora dintre cele mai reușite romane, care își păstrează peste ani puterea de seducție asupra cititorilor.

16
/12
/19

Miercuri, 18 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc lansarea romanului „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Gaudeamus 2019, recent apărut în seria de autor dedicată scriitorului francez, la Humanitas Fiction, în traducerea lui Doru Mareș.

15
/12
/19

Cartea „Milioanele arlechinului”, traducere din limba cehă și note de Sorin Paliga, a fost publicată la Editura Art în anul 2019.

14
/12
/19

Editura Humanitas vă învită luni, 16 decembrie, la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanul „Deborah” de Cătălin Mihuleac, volum publicat în colecția „821.135.1 – Scriitori români contemporani”, coordonată de Andreea Răsuceanu.

05
/12
/19

Editura Corint vă invită la un eveniment cu totul special, dedicat pasionaților de istorie, dar și celor pentru care Regele Mihai I ocupă un loc aparte în inimă și bibliotecă. Joi, 5 decembrie, ora 18:00, la Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, București), are loc relansarea volumului „Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I“ de Bogdan Șerban-Iancu.

04
/12
/19

Editura Humanitas Fiction vă invită joi, 5 decembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu Eshkol Nevo, liderul noii generații de scriitori israelieni, prilejuită de lansarea romanului „Simetria dorințelor“, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea excelentă a Ioanei Petridean. Vor participa, alături de autor, jurnaliștii Cătălin Striblea și Marius Constantinescu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.