Black Glass şi “Tânărul prozator al anului 2013”, la Humanitas Cişmigiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/black-glass-si-tanarul-prozator-al-anului-2013-la-humanitas-cismigiu/

Bogdan Coşa, câştigătorul premiului pentru Tânărul prozator al anului 2013, la Gala Tinerilor Scriitori, va citi fragmente din romanul „Black Glass”, apărut recent la editura Cartea Românească, dar şi în ediţie digitală, duminică, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Capitală.

Un articol de Petre Ivan|22 ianuarie 2014

Bogdan Coşa, câştigătorul premiului pentru Tânărul prozator al anului 2013, la Gala Tinerilor Scriitori, va citi fragmente din romanul „Black Glass„, apărut recent la editura Cartea Românească, dar şi în ediţie digitală, duminică, de la ora 17.00, la librăria Humanitas de la Cişmigiu din Capitală.

„Black Glass” este cel de-al doilea roman al trilogiei „Poker”, o tulburătoare şi autentică poveste de dragoste, care i-a adus lui Bogdan Coşa premiul pentru Tânărul prozator al anului 2013.

Noul roman al lui Bogdan Coşa este o tulburătoare şi autentică poveste de dragoste, care, prin hiperrealismul atroce, devine mărturia devastatoare a unui om singur, păşind tot mai absent, tot mai aproape pe zi ce trece de fluviul învolburat al nebuniei.

Black Glass

Bogdan Coşa, autorul romanului Black Glass, câştigător al premiului pentru Tânărul prozator al anului 2013

Bogdan Coşa s-a născut pe 24 ianuarie 1989, la Codlea. A absolvit studiile de masterat în teoria literaturii la Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti.

A publicat, în 2011, „Poker”, primul roman al trilogiei cu acelaşi titlu, în urma câştigării premiului pentru debut al editurii Cartea Românească, în 2010. În 2013, i-a apărut la aceeaşi editură volumul de poezii „O formă de adăpost primară”, notează Mediafax.

Bogdan Coşa este inclus, alături de 19 romancieri din Europa, în antologia „European First Novel Festival”.

Foto cu Black Glass şi Bogdan Coşa – facebook, wikipedia

22
/12
/19

Dragostea este în fel și chip. Sentimentul suprem, care se colorează în infinite nuanțe, care înflăcărează imaginația creatorilor dintotdeauna, a dat naștere unora dintre cele mai reușite romane, care își păstrează peste ani puterea de seducție asupra cititorilor.

16
/12
/19

Miercuri, 18 decembrie, ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, va avea loc lansarea romanului „Doamna Pylinska și secretul lui Chopin” de Eric-Emmanuel Schmitt, bestseller Gaudeamus 2019, recent apărut în seria de autor dedicată scriitorului francez, la Humanitas Fiction, în traducerea lui Doru Mareș.

15
/12
/19

Cartea „Milioanele arlechinului”, traducere din limba cehă și note de Sorin Paliga, a fost publicată la Editura Art în anul 2019.

14
/12
/19

Editura Humanitas vă învită luni, 16 decembrie, la ora 19.00, în librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea romanul „Deborah” de Cătălin Mihuleac, volum publicat în colecția „821.135.1 – Scriitori români contemporani”, coordonată de Andreea Răsuceanu.

05
/12
/19

Editura Corint vă invită la un eveniment cu totul special, dedicat pasionaților de istorie, dar și celor pentru care Regele Mihai I ocupă un loc aparte în inimă și bibliotecă. Joi, 5 decembrie, ora 18:00, la Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, București), are loc relansarea volumului „Ultimele convorbiri cu Regele Mihai I“ de Bogdan Șerban-Iancu.

04
/12
/19

Editura Humanitas Fiction vă invită joi, 5 decembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bld. Regina Elisabeta nr.38) la o întâlnire cu Eshkol Nevo, liderul noii generații de scriitori israelieni, prilejuită de lansarea romanului „Simetria dorințelor“, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea excelentă a Ioanei Petridean. Vor participa, alături de autor, jurnaliștii Cătălin Striblea și Marius Constantinescu. Întâlnirea va fi moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Seara se va încheia cu o sesiune de autografe.