Ce podcasturi mai ascultăm: ”Florin Roșoga Podcast”
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-florin-rosoga-podcast/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Florin Roşoga Podcast“, un podcast cu discuţii care inspiră şi cultivă idei valoroase din zona de anterprenoriat, dezvoltare personală şi dezvoltare profesională.

Un articol de Dan Boicea|3 iunie 2021

Podcastul este realizat de Florin Roșoga, antreprenor și autor. Florin a început să publice podcasturi în 2015 și până la acest moment a publicat 430 de episoade în care stă de vorbă cu diverși antreprenori, oameni de afaceri, traineri, coachi, performeri și experți din diverse domenii.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

Câteva dintre cele mai ascultate episoade sunt acestea (întrucât din 2015 până acum s-a schimbat sistemul de statistici, nu am un top exact.

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu am neapărat o idee anume, cea mai importantă. Însă câteva idei care mi-au adus foarte multe beneficii sunt:

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Prin podcastul meu ofer tinerilor antreprenori români acces la experiența și cunoștințele unor oameni de afaceri, traineri, coachi și experți din diverse domenii astfel încât să progreseze mai rapid când vine vorba de dezvoltarea lor personală, afaceri, dezvoltare profesională sau alte zone conexe.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Recomand podcastul Doza de eCommerce cu Cosmin Dărăban, un podcast util celor interesați de antreprenoriat și comerț online.

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Mi-a făcut plăcere să realizez toate podcasturile. Câteva dintre episoadele care mi-au atras atenția în mod special sunt:

Linkuri unde poate fi ascultat podcastul:

Spotify

Apple

Google 

Blog

Facebook

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.01
/03
/22

Concertele 𝑬𝒀𝑬𝑫𝑹𝑶𝑷𝑺 au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai".

24
/02
/22

Ioan Tugearu vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate totalitară şi/sau democratică, situaţia profesională a dansatorului român, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

22
/02
/22

Sergiu Anghel vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate, situaţia profesională a dansatorului român, moneda „euro“ în spaţiul european al culturii, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

15
/02
/22

„Jack of all Trades“ este o formație de rock alternativ, care susține că oferă publicului un produs muzical „autobiografic și complet sincer de la cap la coadă”. În noiembrie 2014, aceștia au lansat primul videoclip, „Cum vrei să fiu”, marcând totodată și începutul activității de concerte live.

17
/01
/22

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îți creezi o viață care îți vine ca turnată. "Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlnești cu tine, dacă ești pregătit să trăiești o viață mai conștientă, aliniată cu valorile tale" - Cristina Oțel.

12
/11
/21

O întâlnire cu scriitorul portughez José Luís Peixoto, prezent în acest an la Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), pornind de la romanul „Autobiografia”, disponibil în limba română la Editura Pandora M. Despre Lisabona, José Saramago și Pilar del Rio, anii ’90 și provocări în literatura contemporană, cu unul dintre cei mai apreciați autori de limbă portugheză de azi!