Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a împlinit un an!
https://www.ziarulmetropolis.ro/centrul-cultural-casa-artelor-sector-3-a-implinit-un-an/

Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a colaborat cu peste 3.200 de copii şi 650 de artişti. Instituţia a organizat anul trecut 14 evenimente culturale la care a colaborat cu peste 3.200 de copii şi 650 de artişti, la care au participat peste 80.000 de spectatori.

Un articol de Petre Ivan|6 februarie 2014

Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a colaborat anul trecut cu peste 3.200 de copii și 650 de artiști. Instituţia a organizat 14 evenimente culturale la care au participat peste 80.000 de spectatori.

Printre evenimentele culturale organizate de Centrul Cultural Casa Artelor în 2013 s-au numărat programele „Pepiniera de talente”, „Zilele multiculturalității”, „Tabăra de creație eco-music-art sculptura mileniului 3”.

De asemenea, Centrul Cultural a organizat și o serie de evenimente aflate la primele ediții, respectiv Festivalul de teatru independent-FNTI, Gala performanței, concertele de Crăciun, concertul extraordinar de Crăciun cu participarea sopranei Angelei Gheorghiu, a Corului Madrigal și a Orchestrei Naționale Radio.

Centrul Cultural Casa Artelor

Directorul fondator al Centrului Cultural Casa Artelor sector 3 este regizorul de teatru Alice Barb

Centrul Cultural Casa Artelor a lansat și un album de colinde românești intitulat „O, ce veste minunată”, în interpretarea sopranei Angela Gheorghiu și realizat în parteneriat cu Corul Madrigal, Orchestra Națională Radio și Fundația Angela Gheorghiu.

În 2013 a fost deschisă și o sală de teatru în sediul Centrul Cultural Casa Artelor, iar Parcul Titan a fost transformat în Parcul Artelor. Instituţia a fost înființată pe 1 februarie 2013 de Primăria Sectorului 3 și funcționează sub autoritatea Consiliului Local Sector 3.

Evenimentele organizate de Centrul Cultural Casa Artelor sunt finanțate de Primăria Sectorului 3.

Foto cu Centrul Cultural Casa Artelor sector 3, Alice Barb – facebook

20
/09
/23

Cezar Antal este absolvent al Universității de Arte "George Enescu" din Iași, Facultatea de Teatru, Secția Arta Actorului Mânuitor de Păpuși și Marionete. A fost actor al Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, în prezent fiind angajat al Teatrului Odeon din București. A colaborat cu regizori importanți de teatru și film. La Teatrul Metropolis joacă în piesa "Disco Regret", scrisă de Doru Vatavului și regizată de Irisz Kovacs.

20
/09
/23

Galeria neconvențională Celula de Artă găzduiește în perioada următoare două vernisaje – Happiness is simple, al artistei Antonia Ionescu, pe 20 septembrie, la Palatul Bragadiru și instalația colectivă și imersivă Share, Tag or Dye Again, pe 23 septembrie, în Celula de Artă din B-dul Carol nr. 53 și Casa Carol 53 și propune vizitatorilor un concept nou de eveniment gândit în parteneriat cu galeria Săfițicuminți – LEAF (Limited Edition Art Fair), care se va desfășura între 22 – 24 septembrie la Kraft Market (str. Matei Millo nr. 8 – 10).

20
/09
/23

În luna octombrie începe ,,Străzile de film”, proiectul care te îndeamnă să redescoperi magia Bucureștiului prin cinematografie. O incursiune într-o lume a filmului și a arhitecturii orașului pe care îl numim acasă.  

20
/09
/23

Bucharest International Film Festival (BIFF) 2023, aflat în plină desfășurare, se bucură de un real succes, majoritatea filmelor sunt sold out iar personalitățile internaționale invitate sunt asaltate cu întrebări de publicul bucureștean.

20
/09
/23

O nouă producţie creart/Teatrelli, de tip spectacol-laborator, are premiera pe 22, 23 şi 24 septembrie, în Capitală şi aduce publicului un mix creativ care reunește eforturile a patru teatre din România, precum şi vocile unora dintre cei mai apreciați creatori ai tinerei generații: regizorul Andrei Măjeri, dramaturga Alexandra Felseghi, compozitorul Adrian Piciorea și fashion designer-ul Lucian Broscățean. După premiera din Bucureşti, spectacolul urmează să se joace şi în teatrele co-producătoare, respectiv la Cluj-Napoca, Oradea şi Botoşani.