Creații lucrate manual, la Bounty Fair #33
https://www.ziarulmetropolis.ro/creatii-lucrate-manual-la-bounty-fair-33/

Sărbătorile Pascale şi luna aprilie aduc motivaţie, soare, energie pozitivă, dăruire, ţinute colorate şi vesele, planuri pentru vacanţă şi câte şi mai câte. La Bounty Fair #33, Ediţia de Florii şi Paşti, vei găsi un târg care reuneşte aproximativ 60 de artişti români şi creaţii lucrate manual, cu design propriu.

Un articol de Liliana Matei|18 martie 2018

Scopul evenimentului constă în promovarea creativității şi talentului romȃnesc, informarea oamenilor cu privire la calitatea şi unicitatea produselor lucrate manual, susținerea producției și producătorilor autohtoni, dar şi crearea unui mediu pentru dezvoltarea creativă a celor mici și celor mai mari.

În esență, Bounty Fair este un eveniment dedicat ȋntregii familii, indiferent de vȃrstă!

Ce vei găsi la Bounty Fair #33, Ediția de Florii și Paști?

  • un eveniment potrivit de venit cu prietenele, la shopping, probat haine şi accesorii cu stil, de ales ținute pentru evenimentele de primăvară sau de redefinit stilul vestimentar și garderoba;

  • cadouri pentru cei dragi sau un rasfăț pentru tine, toate lucrate manual de aproximativ 60 dintre cei mai talentați designeri și artizani români, cu pasiune și drag pentru artă și creație;

  • ateliere haioase și educative cu tematici variate, adaptabile pentru vârstele micuților, în cadrul cărora se vor distra, vor socializa şi îşi vor dezvolta abilitățile creative;

  • tombolă cu premii pe loc;

  • zonă de restaurant;

  • atmosferă caldă de sărbătoare, oameni comunicativi și deschiși, creativitate și mai ales, primăvara.

Data: 31 martie – 1 aprilie 2018

Program: 10:00- 19:00

Locaţie: Casa Universitarilor, Bucureşti, str. Dionisie Lupu 46 (aproape de Grădina Icoanei, la intersecţia străzii Arthur Verona cu Dionisie Lupu)

Accesul se face pe bază de bilet, ȋn valoare de 8 lei/persoană/zi, iar copiii pȃnă ȋn 14 ani au intrarea gratuită.

Biletul se achită numerar la intrare și include accesul ȋn zona de tȃrg și zona de ateliere.

Mai multe detalii găseşti ȋn event-ul de pe Facebook.

30
/07
/20

CRONICĂ DE TEATRU „Jurnal de România. 1989”, recent montat de Carmen Lidia Vidu în aer liber, pe acoperișul Teatrului Național din București, este un spectacol de teatru documentar care amestecă inspirat monologuri autobiografice rostite de patru actori – Florentina Țilea, Oana Pellea, Daniel Badale și Ion Caramitru - cu elemente multimedia.

27
/07
/20

Realizat la secția germană a Teatrul Național „Radu Stanca” din Sibiu şi transmis pe platforma TNRS – Scena Digitală, „LIVE”, de Bobi Pricop, este un spectacol hibrid conceput special pentru online, iar adaptarea la mediul virtual este una firească şi inspirată.

05
/07
/20

Biblioteca de New Media Art pentru Copii îi invită pe cei mici într-o aventură virtuală educativă și distractivă, care-i poartă prin toate etapele de creare a unei super animații, ajutându-i să înțeleagă, pas cu pas, cum pot deveni chiar ei, din spectatori de desene animate, creatori.

26
/06
/20

În noaptea din 27 spre 28 iunie 1916 în casa lui din Bucureşti, de pe strada Mendeleev, Ștefan Luchian trăia ultimele clipe dintr-o lungă agonie. Pe şevalet, se afla ultima lui creaţie rămasă neterminată: un chip de femeie.

09
/06
/20

Sâmbătă, 13 iunie, de Ziua Porților Deschise, Fundația Calea Victoriei vine în vizită la tine! Și aduce în dar demo-uri gratuite la cele mai îndrăgite cursuri din program, reduceri care durează un weekend întreg, lectori simpatici și o mulțime de alți oameni care au aceleași pasiuni ca tine.