Creatorul ”Familiei Simpson” lucrează la o comedie animată dedicată adulţilor
https://www.ziarulmetropolis.ro/creatorul-familiei-simpson-lucreaza-la-o-comedie-animata-dedicata-adultilor/

Matt Groening, creatorul serialului ”Familia Simpson”, va realiza un nou serial animat de comedie pentru adulţi, intitulat „Disenchantment”, care va fi lansat de Netflix. Serialul, care va fi lansat în 2018, cu 10 episoade, va include şi personaje precum căpcăuni, harpii şi troli.

Un articol de |26 iulie 2017

Acţiunea serialului „Disenchantment” va avea loc într-un regat medieval, Dreamland, şi o va urmări pe prinţesa Bean, a cărei voce va fi dată de actriţa Abbi Jacobson, prietenul ei Elfo (Nat Faxon) şi demonul ei, Luci (Eric Andre).

Serialul va fi despre viaţă şi moarte, iubire şi relaţii intime, şi despre cum poţi face să continui să râzi într-o lume plină de suferinţă şi idioţi, în ciuda a ceea ce îţi spun bătrânii şi vrăjitorii. –  Matt Groening.

”Familia Simpson” este cel mai longeviv serial animat american, încheindu-şi recent cel de-al 28-lea sezon şi atingând cifra de 600 de episoade.

Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson.

”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”.

Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Serialul va continua cu cel de-al 30-lea sezon.

Foto: Matt Groening – facebook

18
/01
/23

Din 20 ianuarie spectatorii din București, Bacău, Bistrița, Botoșani, Buzău, Cluj, Oradea, Pitești, Satu Mare, Sibiu, Sinaia și Târgu Mureș vor putea vedea pe marile ecrane controversata poveste a trupei Phoenix, spusă chiar de membrii ei în documentarul „Phoenix. Har/Jar”.

13
/01
/23

Două filme din competiţia Festivalului de la Cannes, foarte diferite, pot fi găsite în ianuarie în cinematografe: "Frate şi soră", de Arnaud Desplechin, şi "Păianjenul sfânt", de Ali Abbasi.

05
/01
/23

Anul 2023 se anunţă bun pentru cinematografia română de festival. Vor avea premiera mondială filme provocatoare ale unor cineaşti consacraţi, precum şi o serie de debuturi promiţătoare în ficţiune sau documentar. Ziarul Metropolis a adunat într-o anchetă cele mai aşteptate titluri, cu declaraţii în exclusivitate de la regizorii lor.

04
/01
/23

„Taximetriști”, comedia regizată de Bogdan Theodor Olteanu, care invită spectatorii în viața de noapte a Bucureștiului prin intermediul a doi prieteni taximetriști și a clienților lor, îi aduce împreună pe același generic pe Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu. Filmul are premiera în cinematografe pe 20 ianuarie, iar informațiile despre biletele puse deja în vânzare sunt disponibile pe site-ul taximetristi.film.

30
/12
/22

Am tot scris în ultimii ani, încă de dinainte de pandemie, despre diversificarea tot mai mare a cinematografiei române. Însă cred că 2022 a depăşit orice previziuni, cu un număr record de filme.

22
/12
/22

Pentru topul cu cele zece filme favorite din 2022, am ales doar titluri care au avut premiera mondială în acest an. La ele am adăugat alte zece menţiuni - cinci tot din 2022, plus alte cinci din 2021, dar recuperate abia în anul care tocmai se încheie.

21
/12
/22

În Ajun de Crăciun, de la ora 10:00, Daniela Zeca Buzura ne propune o întâlnire de colecție. Invitaţii, Cătălin Ştefănescu („Garantat 100%"), Marina Constantinescu („Nocturne") şi Irina Păcurariu („Reţeaua de idoli") ne invită să fim martorii unei profunde discuții jurnalistice, născută din 30 de ani experiență în media din România.

21
/12
/22

TVR Cultural întâmpină Sărbătoarea Crăciunului cu programe speciale, gândite să satisfacă exigențele telespectatorilor săi. Colinde, documentare de excepție, spectacole de balet, interviuri cu artiști de marcă, dar și piese de teatru care au intrat în istorie se regăsesc în grila de sărbătoare. Nu lipsesc filmele de sezon și nici edițiile speciale ale emisiunilor consacrate.