Deep Purple, la București, în 2017. Biletele s-au pus în vânzare
https://www.ziarulmetropolis.ro/deep-purple-la-bucuresti-in-2017-biletele-s-au-pus-in-vanzare/

Una dintre cele mai reprezentative trupe din istoria rock-ului va susţine un concert la Bucureşti, pe 13 mai, anul viitor, în Parcarea A Romexpo, evenimentul fiind cuprins în turneul „The Long Goodbye”. Biletele pentru concertul Deep Purple sunt în vânzare începând de astăzi (vineri) în reţeaua Eventim, la preţurile de 130 de lei (Gazon B), 190 de lei (Gazon A), 270 de lei (Golden Ring), 350 de lei (Tribună).

Un articol de Petre Ivan|16 decembrie 2016

Recent introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, Deep Purple își promovează cu acest turneu apariția noului album „inFinite”, produs de earMusic.

Albumul este o dovadă că membrii trupei, Ian Gillan, Roger Glover, Ian Paice, Steve Morse și Don Airey continuă să cânte hard-rock. Primul single de pe „inFinite” va fi lansat pe 20 ianuarie.

În ultimul timp, formația a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale.

Albume de succes precum „In Rock” (1970), „Machine Head” (1972), „Made In Japan” (1973) și melodia „Smoke On The Water” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Foto: Deep Purple – facebook

11
/05
/22

Miercuri, 18 mai 2022 (de la 19.00), ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO prezintă un concert 100% MOZART, derulat sub bagheta dirijorului de origine libaneză TOUFIC MAATOUK. În 2015, acesta a debutat ca dirijor într-una dintre cele mai cunoscute săli de concerte din lume - Carnegie Hall, New York - cu Messa di Gloria de Puccini, moment urmat de debutul (în 2016) la Teatro San Carlo din Napoli cu Recviemul lui Mozart.

10
/05
/22

Joi, 12 mai și vineri, 13 mai 2022, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de dirijorul Valentin Doni, prezintă publicului În lumina evocării-George Enescu de Ulpiu Vlad, Fantezia scoţiană, în mi bemol major, pentru vioară şi orchestră, op. 46 de Max Bruch, cu violonistul Gabriel Croitoru în ipostază solistică, și Variaţiunile Enigma, op. 36 de Edward Elgar.

05
/05
/22

Peste 100 de tineri muzicieni din 32 de țări s-au înscris la a XVIII-a ediție a Concursului Internațional George Enescu la cele patru secțiuni dedicate: violoncel, vioară, pian și compoziție. Concurenții declarați eligibili prin respectarea condițiilor impuse de regulament vor participa la etapa online. Pentru prima oară în istoria Concursului, concurenții înscriși la vioară, violoncel și pian care vor trece de etapa online vor ajunge direct în Semifinală.