Dorel Vişan şi Berti Barbera, la serile Eliad
https://www.ziarulmetropolis.ro/dorel-visan-si-berti-barbera-la-serile-eliad/

Centrul Cultural Casa Artelor îi invită pe iubitorii artelor la SERILE ELIAD, cu un nou program cultural de elită finanţat de Primăria Sectorului 3.

Un articol de Ziarul Metropolis|24 noiembrie 2014

 Întâlnirile cu muzica și poezia continuă şi în ultimul weekend ale lunii noiembrie, la Sala Eliad din sediul Centrului Cultural Casa Artelor din bulevardul Mircea Vodă nr 5, sector 3.

Conceptul programului SERILE ELIAD este semnat de Alice Barb și readuce în atenția publicului nume mari ale teatrului şi jazz-ului din România, prin recitaluri de poezie, în interpretarea unică a actorilor Mircea Albulescu( 8 noiembrie), Anca Sigartău( 15 noiembrie), Dorel Vişan acompaniat la flaut de celebrul artist Ion Bogdan Ștefănescu ( 29 noiembrie) .

În fiecare duminică, Muzica de jazz a încălzit această toamnă rece prin recitaluri susţinute de Adrian Naidin( 9 noiembrie) şi JazzApella ( 16 noiembrie), iar în program urmează Mike Godoroja & Blue Spirit ( 22 noiembrie) şi Berti Barbera & Johnny Bica la pian ( 30 noiembrie).

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. / Rezervări, la tel 021 321 58 17.

Foto: Centrul Cultural Casa Artelor, serile Eliad – facebook

11
/05
/22

Miercuri, 18 mai 2022 (de la 19.00), ORCHESTRA DE CAMERĂ RADIO prezintă un concert 100% MOZART, derulat sub bagheta dirijorului de origine libaneză TOUFIC MAATOUK. În 2015, acesta a debutat ca dirijor într-una dintre cele mai cunoscute săli de concerte din lume - Carnegie Hall, New York - cu Messa di Gloria de Puccini, moment urmat de debutul (în 2016) la Teatro San Carlo din Napoli cu Recviemul lui Mozart.

10
/05
/22

Joi, 12 mai și vineri, 13 mai 2022, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de dirijorul Valentin Doni, prezintă publicului În lumina evocării-George Enescu de Ulpiu Vlad, Fantezia scoţiană, în mi bemol major, pentru vioară şi orchestră, op. 46 de Max Bruch, cu violonistul Gabriel Croitoru în ipostază solistică, și Variaţiunile Enigma, op. 36 de Edward Elgar.

05
/05
/22

Peste 100 de tineri muzicieni din 32 de țări s-au înscris la a XVIII-a ediție a Concursului Internațional George Enescu la cele patru secțiuni dedicate: violoncel, vioară, pian și compoziție. Concurenții declarați eligibili prin respectarea condițiilor impuse de regulament vor participa la etapa online. Pentru prima oară în istoria Concursului, concurenții înscriși la vioară, violoncel și pian care vor trece de etapa online vor ajunge direct în Semifinală.

03
/05
/22

Pe 12 și 13 mai, Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, condusă de dirijorul Valentin Doni, prezintă publicului „În lumina evocării-George Enescu” de Ulpiu Vlad, „Fantezia scoţiană, în mi bemol major, pentru vioară şi orchestră, op. 46” de Max Bruch, cu violonistul Gabriel Croitoru în ipostază solistică, și „Variaţiunile Enigma, op. 36” de Edward Elgar.