Editura All prezintă la DaKINO cărţi care au devenit filme
https://www.ziarulmetropolis.ro/editura-all-prezinta-la-dakino-carti-care-au-devenit-filme/

În perioada 3-7 aprilie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la Festivalul Internaţional de Film DaKINO, ediţia a 22-a, cu o ofertă de 50 de titluri, majoritatea având ecranizări nominalizate şi premiate la importante festivaluri internaţionale de film.

Un articol de Andrada Văsii|1 aprilie 2013

În perioada 3-7 aprilie, Grupul Editorial ALL va fi prezent la Festivalul Internaţional de Film DaKINO, ediţia a 22-a, cu o ofertă de 50 de titluri, majoritatea având ecranizări nominalizate şi premiate la importante festivaluri internaţionale de film.

„Kamceatka“, de Marcelo Figueras (nominalizare la premiul Oscar pentru cel mai bun film străin), „Discursul regelui“ (imagine din film cu Colin Firth, foto sus), de Peter Conradi şi Mark Logue (8 nominalizări şi 4 premii Oscar, un premiu şi 6 nominalizări la Globul de Aur, 7 premii şi 7 nominalizări BAFTA, 3 premii şi 2 nominalizări Academia Europeană de Film), „Sus, în aer“, de Walter Kirn (5 nominalizări Oscar, 4 nominalizări şi premiul pentru cel mai bun scenariu la Globul de Aur, 4 nominalizări şi premiul pentru cel mai bun scenariu adaptat BAFTA), „Marioneta“, de Robert Harris (film premiat cu Ursul de Argint la Festivalul de film de la Berlin, 2010) sunt doar câteva din titlurile pe care le veţi putea găsi în standul ALL.

Cărţile ALL sunt însoţite de discounturi semnificative. La orice carte cumpărată cititorii ALL au 20% reducere, la două cărţi cumpărate 30% reducere, la trei sau mai multe cărţi cumpărate 40% reducere.

Standul ALL din cadrul Festivalului Internaţional de Film DaKINO se găseşte în incinta Centrului Cultural Casa Artelor Sector 3, str. Gheorghe Petraşcu nr. 49.

Grupul Editorial ALL (Editura ALL, ALL Educaţional, Editura ALLFA) este unul dintre principalii jucători pe piaţa de carte din România, având conform estimărilor oficialilor companiei o cotă de piaţă de 7,5%.

28
/03
/21

Luni, 29 martie, la ora 19.00, are loc lansarea online a volumului 2 al antologiei „Un secol de poezie română scrisă de femei (1945-1989), coordonate de Alina Purcaru și Paula Erizanu, cu fotografii de Lucia Lupu.

26
/03
/21

Un periplu prin universul spectaculos al scenei contemporane, cartea de față depășește, prin anvergura considerațiilor lui George Banu, frontierele spațiului artistic și devine, în sensurile sale profunde, o meditație necesară asupra condiției adesea neliniștitoare a prezentului.

26
/03
/21

Conferințele „Despre lumea în care trăim“, ediția a patra: Radu Paraschivescu despre iluziile și mecanismele deformării, Valentin Naumescu despre criza de încredere în democrația liberală, Ioana Pârvulescu despre librarii exemplari de ieri și de azi, Sorin Ioniță despre tranziția postcomunistă și ce ne desparte de o Românie normală.

22
/03
/21

UNATC „I.L. Caragiale” București are onoarea de organiza aniversarea uneia din cele mai importante personalități culturale și, totodată, un reper de atitudine morală și civică: scriitoarea Ana Blandiana.

21
/03
/21

„Jurnalul din anul Nobelului” al portughezului José Saramago, „Nopți albastre” de autoarea americană Joan Didion și zece „Povestiri bizare” semnate de scriitoarea poloneză Olga Tokarczuk sunt cărțile pe care vi le recomandăm în aceste zile.

12
/03
/21

Raftul colecțiilor de istorie al Editurii Corint s-a îmbogățit recent cu trei volume valoroase: Piano Man în Casa Războiului. Însemnări din Irak și Afganistan de Cătălin Gomboș, Au fost odată două orașe. New York și București la 1900 de Mariana Neț și Prin cetatea lui Bucur. Trecutul viu de Pia Alimăneștianu. În pregătire, luna aceasta: Dragă Zari. Povești nespuse ale unor femei din Afganistan de Zarghuna Kargar.