Grudge Match – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/grudge-match-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Grudge Match: Faceţi pariurile”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|21 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Grudge Match: Faceți pariurile”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Sharp (Stallone) și Kid (De Niro), doi boxeri rivali, nu au apucat să-și regleze niciodată conturile. Acum, după 30 de ani, un promotor de box le organizează în sfârșit meciul decisiv. Însă bătaia adevărată începe înainte să ajungă în ring, situațiile hilare și replicile schimbate tansformând lupta în cel mai așteptat eveniment sportiv. Dar oare vor supraviețui antrenamentului și vor apuca să ajungă în ring? Faceți pariurile!

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Grudge Match”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până miercuri, 22 ianuarie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la Grudge Match: Faceți pariurile, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe site joi, 23 ianuarie, pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Rolul Billy “The Kid” McDonnen este interpretat de acest actor legendar care a câștigat Oscarul cu un alt rol de boxer, în filmul Raging Bull. Care e numele lui?

1. Robert De Niro

2. Sylvester Stallone

3. Alan Arkin

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Grudge Match

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: ALEXANDRU MISU, ANCA BĂLINIȘTEANU și ANA PUIA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.