Tarzan 3D – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/tarzan-3d-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la cinema! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Tarzan 3D”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|4 aprilie 2014

Micul Tarzan este singurul supraviețuitor al unui accident aviatic. Adoptat de maimuțe, băiețelul crește alături de animale, învață să supraviețuiască şi uită de existența oamenilor. Mai târziu, o întâlnește pe frumoasa Jane, își redescoperă familia și lumea oamenilor, realizând că este cu mult mai periculoasă decât orice junglă. Acum, trebuie să lupte pentru a salva tot ce iubește.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Tarzan 3D”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 6 aprilie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Tarzan 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  7 aprilie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce actor îi împrumută vocea lui Tarzan în varianta dublată a filmului?

a) Daniel Buzdugan

b) Florin Piersic Junior

c) Cristi Iacob

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Tarzan

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: VALENTINA BOZ, LILIANA LEFTER  și MARIN GABRIEL. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.