Legendele din Oz – câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/legendele-din-oz-castiga-invitatii-la-film/

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

Un articol de Ziarul Metropolis|10 iunie 2014

Pe tărâmul de după curcubeu, Orașul de Smarald trece prin cea mai grea încercare. Si doar o singură persoană poate salva lumea fermecato. Întoarce-te în Oz pentru o aventură care depășește imaginația, întâlnește-te cu vechii prieteni – Dorothy, Omul de Tinichea, Leul și Sperietoarea de Ciori, dar fă cunoștință și cu alte personaje minunate. Experimentează magia, crezi în vise și trăiește aventura.

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Legendele din Oz”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 11 iunie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Legendele din Oz, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe 12 iunie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Cum se numeste tărâmul Vrăjitorului din Oz?

1. Orașul de Smarald

2. Orașul de Rubin

3. Orașul de Diamant

Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Legendele din Oz

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt ALEXANDRA ANDRONIE,  IRINA STANESCU și MARIN GABRIEL. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.