HaHaHappy New Year! cu Smiley , în Piața Constituției
https://www.ziarulmetropolis.ro/hahahappy-new-year-cu-smiley-in-piata-constitutiei/

Primarul General Sorin Oprescu invită bucureştenii la petrecerea de Revelion, care se organizează pentru a 7–a oară consecutiv în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, pe 31 decembrie, de la ora 21:00.

Un articol de Petre Ivan|23 decembrie 2014

Evenimentul intitulat HaHaHappy New Year București 2015 va fi un spectacol inedit, gândit și construit ca o sărbătoare extraordinară a luminii. Conceptul este inspirat din simbolistica anului 2015, supranumit și „anul luminii”, astfel că va excela atât prin reprezentațiile pregătite de către artiști sau datorită scenografiei surprinzatoare, dar și prin tehnologia video și proiecțiile grafice de ultimă generație.

Trecerea în 2015 va fi marcată, la momentul zero, printr-un tun de lumină lansat către cer, urmat de un show impresionant de artificii.

„La evenimentul pe care-l organizăm la trecerea dintre ani, îmi doresc să fim din nou împreună, să ne bucurăm că suntem sănătoși, HaHaHappy New Yearsă creăm o stare de bine, de prietenie. Să ducem mai departe mesajul Poți să iubești, București! și să conștientizăm fiecare cetățean al acestui oraș, indiferent că este copil sau adult, că el este Bucureștiul.” – Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei.

Pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor urca cei mai apreciați artiști ai HaHaHa Production – Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pașca, Brighi – într-o serie de concerte speciale. Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production – Loredana, Andra, Delia și Vama – vor susține spectacole de excepție, pentru a antrena, emoționa și energiza la maximum publicul bucureștean, indiferent de vârstă.

Concertele individuale sau în duet de pe scena HaHaHappy New Year București 2015 vor fi completate cu momente artistice incendiare, susținute de Mirror Dancers – un spectacol-surpriză care îmbină dansul cu tehnologia luminoasă de ultimă generație;

Freakquency – un spectacol de dans unic, în care breakdance-ul întâlnește muzica clasică și cultura urbană;

Invaders Show – un performance de dans, lumini și lasere, plin de energie, care aduce pe scena bucureșteană cel mai mare robot de entertainment din lume, alături de DJ Cyborg și Cyborg Girls, cei care vor „acapara” Piața Constituției prin coregrafie și efecte speciale demne de „anul luminii”.

Amfitrionul HaHaHappy New Year București 2015 este Smiley, emblematicul cantăreț, compozitor și producător român, deținătorul a numeroase premii muzicale, care va anima atmosfera din Piața Constituției alături de carismaticul prezentator TV, Pavel Bartoș.

Foto: HaHaHappy New Year – arcub

05
/12
/23

„O, ce veste minunată!”, „La Vitleem colo-n jos”, „Bună dimineața la Moș Ajun”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” sau „Noël”? Cele mai frumoase și mai îndrăgite colinde românești, dar și cântece internaționale de Crăciun vor răsuna pe scena Sălii Radio în luna decembrie, în cadrul a patru concerte extraordinare.

05
/12
/23

EVENIMENT Deschisă din 1 decembrie la Muzeul Național de Artă al României, expoziția „Victor Brauner. Între oniric și ocult” dezvăluie arta de dincolo de granițe și formule a celebrului artist originar din România.

05
/12
/23

Cu emoție, bucurie și multă speranță, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” dorește să comunice publicului una din cele mai importante victorii obținute în instanță, legată de însăși identitatea sa instituțională: redobândirea dreptului de administrare asupra Studioului de Teatru Casandra.

05
/12
/23

Dacă printre dorințele pe care vi le stabiliți pentru Noul An se numără mai multe momente de relaxare și seri petrecute cu cei dragi ascultând muzică bună, atunci o idee perfectă ar fi noile abonamente sau bilete la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2024!

04
/12
/23

Musicalul Hedwig and the Angry Inch, în regia lui Răzvan Mazilu, producţie a Teatrului Stela Popescu, se va juca pentru prima oară pe scena Teatrului Odeon, Sala Majestic, pe 6 decembrie, ora 19.00, în distribuţia Hedwig – Lucian Ionescu, Yitzhak – Ana Maria Ivan, band-ul “The Angry Inch” Johnny Bica (pian) Irina Cărămizaru și Cristina Danu (backing vocal), Andrei Paraschiv (percuție), Ciprian Pop (chitară), Vlad Vedeș (chitară bas).

04
/12
/23

Cu Maya și Elfie - o poveste de Crăciun, în regia şi coregrafia Ioanei Macarie, Teatrul Stela Popescu readuce pe scenă magia lunii decembrie la Sala Mică a Palatului Naţional al Copiilor pe 9 decembrie, cu două reprezentaţii la orele 10 şi 11,30 şi la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor pe 13 decembrie.

04
/12
/23

Bogdan Mihai Simion, artist, culegător de muzică tradițională și lăutar, unul dintre ultimii cântăreți la cobză din România și realizatoarea Radio România Cultural, Maria Balabaș, cunoscută în special pentru conceptul original al emisiunii Dimineața Crossover, vă invită, din 18 decembrie, de la ora 14.00,  la Radio România Cultural, într-o lume cu personajele arhetipale din societatea secolelor trecute, căutând conexiuni cu lumea contemporană.

04
/12
/23

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstiţiu. Acestea vor avea loc pe 5 decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României din Bucureşti, pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iaşi, şi pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

04
/12
/23

Turneul Național ”Duelul Viorilor” a început cu un concert sold out la Ateneul Român din București. În fața unei săli arhipline, violoniștii Liviu Prunaru, din echipa Stradivari și Gabriel Croitoru, din echipa Guarneri, arbitrați de pianistul Horia Mihail, au susținut sâmbătă, 3 decembrie, prima rundă din Duelul Viorilor.

04
/12
/23

Începutul ultimei luni a anului aduce pe scena operei din București un spectacol al Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” (DescOperă La Traviata), conferințele operei (Scena Gândirii îl va avea ca invitat pe președintele Academiei Române, istoricul Ioan-Aurel Pop), două titluri de operă (La Traviata de Giuseppe Verdi și Lohengrin de Richard Wagner) și un balet (Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski).