„Hai că încă putem!”, cu Diane Keaton, pe marile ecrane
https://www.ziarulmetropolis.ro/hai-ca-inca-putem-cu-diane-keaton-pe-marile-ecrane/

Cu un puternic mesaj motivaţional transmis prin rolul lui Diane Keaton, comedia „Hai că încă putem!” se vede în avanpremieră naţională doar în reţeaua Cinema City, luni seara, de la ora 19:30, în cadrul unei noi ediţii „Ladies Night”.

Un articol de Petre Ivan|23 iulie 2019

Una dintre activitățile de grup preferate între prietene, evenimentul „Ladies Night” aduce în plus cadouri garantate constând în produse cosmetice la achiziționarea biletelor fie de pe site-ul http://bit.ly/2YZQpwv, fie de la casele de bilete din cele 19 locaţii selectate din ţară.

Filmul „Hai că încă putem!” este povestea prieteniei pe care te poți baza o viață întreagă și care te motivează mereu să înveți și să experimentezi lucruri noi, indiferent de vârstă. Comedia nu își propune o portretizare aspirațională a femeilor mature, ci le arată făcând ce le place mai mult, adică dansând pe scenă, un aspect revoluționar care încurajează femeia la orice vârstă să își urmeze visurile. Până la urmă, vârsta e doar un număr.

Martha (Diane Keaton) este o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă.  Însă după ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) și Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs dedicat, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ți urmezi visurile.

Avanpremiera specială de luni, 22 iulie, ora 19:30, va avea loc în următoarele locaţii Cinema City din ţară: Arad (Atrium), Bacău, Baia Mare, Brăila, Bucureşti (Sun Plaza), Cluj (Iulius), Constanţa (Vivo), Deva, Drobeta Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti (AFI), Suceava, Târgu-Jiu, Târgu Mureş, Timişoara (Shopping City) şi Râmnicu Vâlcea.

Distribuit de Vertical Entertainment, filmul „Hai că încă putem!” ajunge pe marile ecrane din țară începând cu 26 iulie.

29
/02
/24

Noua producție a Fundației Culturale „Camil Petrescu”, podcastul TEATRUL (DE) AZI, continuă seria dialogurilor cu directorul de imagine și producătorul Zomir Dimovici despre felul în care vedem, citim și percepem teatrul astăzi.

29
/02
/24

Teatrul Masca și grupul de creație sonoră „Immersonic” vă invită la sediul din Bd. Uverturii Nr. 14, la primul eveniment din seria de „sinestesis live / incursiuni în sinele total”, o întâlnire de creație spontană între scriitori (poeți și prozatori) activi pe scena literară românească și artiști sau performeri din domeniul sunetului.

29
/02
/24

Teatrul de Balet Sibiu a programat la începutul lunii martie, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, spectacolul de teatru-dans „Despre noi-About us”, scenariul și regia Beatrice Rancea, coregrafia Dragoș Roșu și Beatrice Rancea. Inspirat de destinul companiei sibiene de balet, spectacolul „Despre noi- About us” se dansează la Teatrul de Balet Sibiu, în data de 02 martie 2024, ora 19:00, și îi are ca invitați speciali pe actorii Naționalului bucureștean, Iuliana Moise și Claudiu Bleonț.

28
/02
/24

Filmul documentar AMAR, regizat de Diana Gavra, va avea putea fi văzut în premieră în cinematografe din 8 martie, iar până atunci spectatorii se vor putea întâlni cu regizoarea și parte din echipa filmului în două evenimente speciale:

28
/02
/24

Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank, lansează apelul de înscrieri în circuitul RDW Design GO!.

28
/02
/24

Diana Vasile, PhD, psihoterapeut și Președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), lansează astăzi cartea Anatomia traumei. Cum să ai o viață mai bună când sufletul te doare, publicată la editura Bookzone. Rezultatul a peste 25 de ani de studiu, practică și cercetare în domeniul psihotraumatologiei, cartea oferă o perspectivă completă asupra impactului traumei în viețile noastre, dar și asupra modalităților de recuperare post-traumatică.