Întâlnire cu Radu Beligan, la teatrelli – câştigaţi două invitaţii duble!
https://www.ziarulmetropolis.ro/intalnire-cu-radu-beligan-la-teatrelli-castigati-doua-invitatii-duble/

Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti a inaugurat anul trecut sala de spectacole „teatrelli – theatre, music & more”, în centrul Capitalei, în Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7, la câţiva paşi de Piaţa Romană. Ziarul Metropolis vă oferă două invitaţii duble la o întâlnire cu Radu Beligan!

Un articol de Ziarul Metropolis|7 februarie 2014

Creart – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie al Municipiului Bucureşti a inaugurat anul trecut sala de spectacole „teatrelli – theatre, music & more”, în centrul Capitalei, în Piaţa Alexandru Lahovari nr. 7, la câţiva paşi de Piaţa Romană. Ziarul Metropolis vă oferă două invitaţii duble la o întâlnire cu Radu Beligan!

Joi, 13 februarie, de la ora 20.00, Radu Beligan va face „Confesiuni despre viaţă şi artă“.

Din cei 95 de ani de viaţă, 75 de ani au fost în slujba teatrului. Marele actor vă invită să îl însoțiți într-o călătorie plină de poezie şi de umor, prin miraculoasele culise ale unei istorii care se confundă cu istoria ultimului secol de teatru românesc.

beligan site

Spectacolul autobiografic, impresionant prin amploarea mărturisirilor sale, poartă amprenta unei vieți de excepție și ni-l înfățișează pe Radu Beligan în ipostazele de actor, profesor, regizor, director de teatru şi scriitor, ipostaze pe care și le-a asumat de-a lungul vieții.

teatrelli

Participă la concurs şi câştigă o invitaţie la întâlnirea cu Radu Beligan de la teatrelli

Până miercuri, 12 februarie, la ora 12.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest spectacol (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi miercuri, 12 februarie, în jurul orei 12.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la „Confesiuni despre viaţă şi artă“, cu Radu Beligan.

Citiţi şi: Radu Beligan, în Top 100 personalități din divertismentul mondial

Concursul s-a încheiat. Cristina Sima şi Simona Popa au câştigat cele două invitaţii duble. Invitaţiile vor putea fi ridicate de la teatrelli, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului de joi, 13 februarie, de la ora 20.00. Felicitări!

INFO

Biletele vor putea fi achiziţionate de la sediul Creart din Piaţa Alexandru Lahovari, nr. 7 sau online, prin rețeaua Eventim.

Preţul unui bilet – 41,58 lei.

Cum ajungeţi la teatrelli

Metrou: Staţia Piaţa Romană
Autobuz: Staţia Piaţa Romană
300, 301, 131, 385, 126, 226, 168, 368, 783,
331,133, 79, 86
Troleibuz: Staţia Virgil Madgearu

Foto cu Radu Beligan – Petrică Tănase

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.