Kilipirim, ediţia de primăvară 2015 – reduceri de până la 90% şi cărţi la 1 leu
https://www.ziarulmetropolis.ro/kilipirim-editia-de-primavara-2015-reduceri-de-pana-la-90-si-carti-la-1-leu/

Peste 10.000 de titluri la preţuri „de kilipir” îi aşteaptă pe cititori la ediţia din această primăvară a celui mai important târg de carte cu discount, Kilipirim. Volume pentru copii şi tineret, dar şi pentru cititorii experimentaţi, deopotrivă beletristică, non-ficţiune şi albume de artă, muzică, albume de benzi desenate, agende, jurnale, ceaiuri speciale – acestea sunt produsele care compun oferta expozanţilor, pe parcursul celor cinci zile de târg (25-29 martie, zilnic între orele 10.00 si 20.00), la Galeria Dalles.

Un articol de Petre Ivan|26 martie 2015

Kilipirim, ediţia de primăvară 2015 / Bestsellerul anului 2014, Pas cu pas, cartea preşedintelui Klaus Iohannis publicată de Editura Curtea Veche este unul dintre cele mai aşteptate volume ale târgului.

Oferta editurii, de peste 1000 de titluri, include cărţi de dezvoltare personala şi profesională, literatură contemporană, cărţi pentru copii, sănătate şi nutriţie, gastronomie, relaţii de cuplu, volume care au reduceri importante de preţ, de până la 90%.

Editura Humanitas vine la Kilipirim cu peste 700 de titluri şi cărţi la preţuri „rotunde”, de 5, 10, şi 15 lei.

O ofertă asemănătoare în ceea ce priveşte numărul de titluri au şi cei de la Polirom, cele mai multe dintre volume având un discount de 30%.

Oferta editurilor Polirom şi Cartea Românească e completată de o serie impresionantă de titluri (peste 300) la preţul special de 9,99 lei.

Editura Litera le propune iubitorilor de carte care vor trece pragul Kilipirim aproximativ 700 de titluri, ale căror preţuri au fost ajustate cu până la 63%. Oferte speciale: Sylvia Day -40%, ghiduri turistice TOP10 -35%, Dicţionarul elevului deştept -40%, Labirintul -23%, SERIA DISNEY 25-40%.

La standul Editurii Nemira, titlurile au o reducere generală de peste 35%, însă există şi pachete-cadou, cu 50% reducere (seriile SF&F, Sven Hassel, Rodica Ojog Braşoveanu), plus multe cărţi la preţuri speciale.

Peste 1000 de titluri ii asteapta pe vizitatorii Kilipirim la standul Editurii RAO. Beletristică, enciclopedii, cărţi de non-ficţiune, ale căror preţuri au fost înjumătăţite.Kilipirim

În lista ofertelor speciale se înscriu şi volumele de Jodi Picoult sau William Faulkner, care la Kilipirim vor costa doar 18 lei, precum şi multe dintre titlurile din seria „RAO CLASS”.

Jurnalul meu haios, în 13 volume, la standul Editurii Orizonturi

Celebra serie Jurnalul meu haios, în 13 volume , îşi asteaptă cititorii la standul Editurii Orizonturi din cadrul Kilipirim.

Important de reţinut pentru toţi cei interesaţi să achiziţioneze această serie e faptul că fiecare volum poate fi cumpărat la preţul special de 10 lei. Cele peste 150 de titluri prezente la standul Editurii Orizonturi au reduceri substanţiale, de până la 60%.

Grupul Editorial Trei vine la Kilipirim cu o ofertă de peste 350 de titluri, multe dintre acestea putând fi achiziţionate la jumătate de preţ.

Pe lista recomandărilor speciale ale Editurii Trei se află volume precum Regina adevărată de Erika Johansen, Cazul Linda de Leif G. W. Persson, Dupa ce ne-am întâlnit, de Anna Todd, Ghici cine moare primul, de M. J. Arlidge, precum şi cea mai recentă carte a tinerei regizoare Chris Simion, 40 de zile.

Cu peste 300 de titluri vin la Kilipirim şi reprezentanţii Grupului Editorial Corint (Corint, Corint Junior şi Leda) şi cu pachete promoţionale, cărţi la preţ unic şi reduceri între 25% si 70%.

Pe lista recomandărilor speciale se numără: Seria Divergent de Veronica Roth, mai ales pentru cei care îndrăgesc şi cunoscuta ecranizare care rulează chiar în această perioadă, colecţia de istorie – Corint Istorie, biografii ale unor personalităţi din trecut (Grace de Monaco, Olga Romanova etc.) sau din prezent („Putin-Biografia interzisă” de Stanislav Belkovski).

Editura All le propune vizitatorilor Kilipirim peste 300 de titluri la preţuri între 5 şi 10 lei.

Editura Philobia vine la Kilipirim cu 60 de titluri. Reducerile generale variază între 20 şi 80%, dar vor exista şi pachete speciale.

Peste 100 de titluri, la Editura Univers

KilipirimEditura Univers îi întâmpină pe cititori cu peste 100 de titluri, ale căror preţuri au fost reduse cu până la 70%.

Ca şi la celelalte ediţii, multe dintre cărţile disponibile vor avea preţuri fixe, de 5, 7 şi 10 lei. Cele mai recente apariţii ale editurii Univers vor fi şi ele disponibile cu reduceri cuprinse între 30 si 70%. Calatoria unei femei care nu se mai temea de îmbătrânire, de Gabriel Osmonde (pseudonimul lui Andreï Makine), Zero Zero Zero, de Roberto Saviano (autorul bestsellerului Gomora) sau Donul liniştit, de Mihail Solohov (laureat al Premiului Nobel pentru Literatură) pot fi achiziţionate la Kilipirim, la jumătate de preţ.

În anul centenarului lui Alan Watts, Editura Herald aduce câteva cărţi importante semnate de acesta, Viaţa ca extaz şi Înţelepciunea nesiguranţei.

O reeditare mult-aşteptată este şi Zen şi artele marţiale care acum va fi din nou disponibilă la standul editurii.

Cărţile pentru copii sunt bine reprezentate la Kilipirim, în special de ofertele editurilor Aramis şi Minerva. La standul lor, cititorii vor avea ocazia de a descoperi cărţi la preţuri de 3 lei, 2 lei şi chiar 1 leu.

Cărţi pentru cei mai mici cititori se găsesc şi la standurile editurilor PRUT şi Girasol.

La etajul Sălii Dalles, în cadrul Festivalului de Spiritualitate şi Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”, vizitatorii vor putea achiziţiona cărţi şi produse ezoterice  sau pot participa la programul permanent de conferinţe pe teme generale de dezvoltare personală sau tehnici de îmbunătăţire a calităţii vieţii.

Foto: Kilipirim – facebook

17
/02
/15

Revista americană The New Yorker marchează 90 de ani de la lansare prin publicarea unei nuvele a scriitorului japonez Haruki Murakami, intitulată "Kino", ediţia aniversară a revistei având nouă variante de coperte.

17
/02
/15

Ceainăria ARCUB găzduieşte joi, 26 februarie, de la ora 19.00, întâlnirea dintre autorul Radu Paraschivescu si omul de televiziune si de radio Luca Niculescu, în cadrul căreia vor dezbate tema "... în lume nu-s mai multe Românii". Discutia va fi completată de recitalurile solo, în aceeasi notă, ale naistei Cornelia Tihon.

16
/02
/15

Federaţia Editorilor din România (FER) contestă proiectul de lege privind timbrul cultural, care presupune creşterea preţului cărţilor, luni urmând să aibă loc o serie de consultări cu reprezentanţii celor vizaţi de noile prevederi legislative, la Comisia de Cultură din Camera Deputaţilor.

12
/02
/15

Andrei Pleşu, fondatorul Colegiului Noua Europă, a fost desemnat câştigător al Premiului Cetăţeanului European, ediţia 2014, distincţie acordată anual de Parlamentul European pentru realizări excepţionale în dezvoltarea colaborării culturale transnaţionale în Uniunea Europeană (UE).

10
/02
/15

Matei Vişniec s-a întâlnit cu cititorii, luni, la librăria Humanitas de la Cişmigiu, unde a declarat că, dacă ar fi preşedinte pentru o zi, ar da o lege "pentru apărarea limbii române", care este "maltratată, în primul rând, de oamenii politici", ce pot avea o influenţă mare asupra tinerilor români.

09
/02
/15

După 1989, lumea copiilor, din punctul de vedere al condeiului scriitoricesc, a fost ascunsă după cortina tăcerii şi a indiferenţei. Din fericire, există şi excepţii în peisajul editorial românesc.

06
/02
/15

Luni, 9 februarie, la ora 19.00, la Librăria Humanitas Cişmigiu (Bulevardul Elisabeta nr. 38, Bucureşti), Matei Vişniec va răspunde întrebărilor cititorilor, bloggerilor şi presei pornind de la volumul „Negustorul de începuturi de roman”, apărut la Editura Cartea Românească şi cîştigător al Premiului literar „Augustin Frăţilă” – romanul anului 2013, acordat de compania Philip Morris Trading.

30
/01
/15

Realizatorul TV Cătălin Ştefănescu se alătură personalităţilor care au acceptat să-şi arate calităţile de librar şi va lua parte, miercuri, de la ora 19.00, la campania "Librar pentru o zi", iniţiată de librăria Bizantină din Bucureşti.

28
/01
/15

Dacă nu ar fi existat, cu siguranţă, ar fi trebuit inventat. Nu ştim cum. Habar nu avem. Nu avem informaţii cu privire la o astfel de invenţie! Omenirea e departe de asemenea performanţe. Până la urmă, tot natura face ce vrea.

28
/01
/15

Istoricii aflaţi în căutarea mormântului unuia dintre cei mai mai renumiţi scriitori spanioli, Miguel de Cervantes, au anunţat, luni, că au descoperit sub capela unei biserici din Madrid fragmente dintr-un sicriu pe care sunt gravate iniţialele romancierului.