Lansare Sala Media la TNB
https://www.ziarulmetropolis.ro/lansare-sala-media-la-tnb/

Odată cu premiera spectacolului „Năpasta” va avea loc inaugurarea, pentru publicul spectator, a noii Săli Media, cea de a doua sală nouă dată în folosinţă în cadrul amplului proiect de reconstrucţie a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”. În 16 decembrie 2012, începând cu ora 19.00, va avea loc în acest spaţiu nou şi vernisajul unei expoziţii […]

Un articol de Andrada Văsii|13 decembrie 2012

Odată cu premiera spectacolului „Năpasta” va avea loc inaugurarea, pentru publicul spectator, a noii Săli Media, cea de a doua sală nouă dată în folosinţă în cadrul amplului proiect de reconstrucţie a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale”.

În 16 decembrie 2012, începând cu ora 19.00, va avea loc în acest spaţiu nou și vernisajul unei expoziţii cuprinzând 15 lucrări ample ale cunoscutului pictor Ion Sălişteanu (1929-2011), lucrări pe care familia artistului le oferă Teatrului Naţional pentru a fi expuse permanent în foaierul principal al Sălii Media, foaier care va primi de acum înainte denumirea „ Foaierul Ion Sălişteanu”.
Accesul la Sala Media se face din str. Tudor Arghezi, prin spatele clădirii TNB.

 

 

 

Sursa: TNB

08
/11
/23

Premiera spectacolului „Crocodil“ are loc pe 8 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia (Strada Michael Weiss 22, Brașov). Următoarele reprezentanții au loc pe 12 și 15 noiembrie la Centrul Cultural Apollonia. Elise Wilk, autoarea piesei, vorbește pentru Ziarul Metropolis despre ideile pe care le-a pus pe hârtie și care au devenit replici într-un spectacol pe o temă puternică: bullying-ul în școli.

08
/11
/23

Ritmuri de jazz românesc au surprins asistenţa la Marea Sală UNESCO, cu ocazia alegerii ambasadoarei României, excelența sa doamna Simona Miculescu, în funcția de președinte al UNESCO.

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.