Lipicioșii – preview al maratonului teatral de la Sibiu
https://www.ziarulmetropolis.ro/lipiciosii-preview-al-maratonului-teatral-de-la-sibiu/

Luni, 31 martie, de la ora 21.00, cei patru actori/ performeri care au format proiectul muzical LIPICIOŞII îi invită pe sibieni în Atrium Cafe, la un preview al maratonului teatral, ,,25 de ore de teatru non-stop”.

Un articol de Liliana Matei|28 martie 2014

Spectacolul de pe 31 martie va fi live, cu umor de calitate şi emoţie autentică. „Vom povesti festivalul. Cum s-a născut conceptul, cum a pornit prima ediţie, cum am ajuns deja la a patra ediţie. Vom face recomandările nopţii maratonului teatral din 5 spre 6 aprilie. Vă vom dezvălui câte ceva din culisele evenimentelor. Vom intra în dialog cu voi, spectatorii noştri, cei pentru care şi datorită cărora EXISTĂM. Vom celebra Ziua Mondială a Teatrului pe acorduri muzicale, în aşteptarea marelui eveniment, maratonul teatral din 5-6 aprilie”, declară Lipicioșii.

Cei care vor să asculte muzică live marca Lipicioșii, să intre în dialog cu organizatorii festivalului „25 de ore de teatru non-stop”, să afle detalii din culisele festivalului, să celebreze Ziua Mondială a Teatrului sunt așteptați de Lipicioșii şi de invitaţii lor surpriză în Atrium Cafe.

Vor performa: Dan Ţilea (Matli MC), Bogdan Sărătean, Andrada Grosu şi Claudiu Fălămaş.

La acest eveniment, nu se plăteşte preţ fix. Dorinţa artiştilor este ca fiecare privitor să contribuie la finalul serii, în funcţie de cum a contorizat fiecare experienţa. Cu alte cuvinte, intrarea e liberă, ieşirea e după cum dictează inima fiecăruia.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

27
/09
/23

Duminică s-a încheiat la București a 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu printr-un concert susținut de Orchestra Regală Concertgebouw dirijată de Klaus Mäkelä cu o lucrare enesciană în interpretarea uneia dintre cele mai importante orchestre din lume: Uvertura de concert pe teme populare românești

26
/09
/23

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de „i”-uri dublate, de verbe reflexive sau de expresii greşite?