LSD THEATRE SHOW, pe scena Teatrului de Artă București – spectacol unic în peisajul bucureștean
https://www.ziarulmetropolis.ro/lsd-theatre-show-pe-scena-teatrului-de-arta-bucuresti-spectacol-unic-in-peisajul-bucurestean/

Joi, 21 mai, la ora 20.15, după 2 ani de la prima reprezentaţie, LSD THEATRE SHOW va fi găzduit, în premieră, de către Teatrul de Artă Bucureşti (Strada Sf. Ștefan, nr. 21)

Un articol de Petre Ivan|12 mai 2015

LSD – L(aughing)S(seeking)D(dreaming) – Theatre Show este un spectacol matur care și-a descoperit sensurile, a provocat râsete, a luminat fețe și a lăsat în urmă speranța că lumea poate fi schimbată.

Un show de cinci stele, anunţă organizatorii, adică numărul premiior primite de acest spectacol.LSD THEATRE SHOW

LSD THEATRE SHOW de Christopher Durang

cu: Isabela Neamţu, Matei Chioariu

Live sound design: Rufi

Scenografia: Marian Vasii

Regia: Horia Suru

Durată: 1h35

Preț bilet: 30 lei

Spectacolul lui Horia Suru îmbracă maladia metropolitană în forma cea mai vizibilă a consumului – media. Expunerea în show-urile de televiziune a anxietăţilor, a falselor miracole, valorificarea senzaţionalului fabricat sînt parodiate exploziv, pînă la absurd. Demenţa urbană este exhibată purulent, prin toate mijloacele media. Ostentativitatea depresiei şi a obsesiilor are legătură cu nocivitatea societăţii de consum, dar şi cu pierderea intimităţii şi corolarul său, imposibilitatea de a te individualiza în jungla urbană. […] Cele două personaje-entertaineri îşi expun anxietăţile într-un show cu un public real. Nebunia vinde, omul dezaxat este clovnul modern. – Oana Stoica, Dilema Veche

Producția: Doctor’s Studio

Foto: LSD THEATRE SHOW – Doctor’s Studio

24
/09
/23

Insula Hydra. Soarele. Marea. Cel mai bun loc de unde poți privi luna. Iubire. Nebunie. Căutare. Depresie. Tristețe. Iubire. Sexualitate. Droguri. Sinucidere. Moarte. Artă. Iubire…

21
/09
/23

Luni, 25 septembrie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Regina Elisabeta 38), George C. Dumitru va intra în dialog cu Bogdan Răileanu și Victor Cobuz, pornind de la romanul „Rupturi”, publicat de curând în colecția „Ego. Proză” a Editurii Polirom.