Marcel Iures, gangster în serialul Poliţişti fără Frontiere/ Crossing Lines
https://www.ziarulmetropolis.ro/marcel-iures-gangster-in-serialul-politisti-fara-frontiere-crossing-lines/

Sezonul al doilea al serialului „Poliţişti fără Frontiere/ Crossing Lines”, în care joacă şi actorul român Marcel Iures, a fost lansat oficial joi, într-un eveniment organizat la Bucureşti, şi va fi difuzat la televiziunea AXN, începând din 23 septembrie.

Un articol de Petre Ivan|29 august 2014

Noul sezon al serialului „Poliţişti fără frontiere”, o producţie originală a AXN, filmată în totalitate în Europa, va reprezenta punctul central al grilei de toamnă a acestei televiziuni.

Primul episod al celui de-al doilea sezon al serialului, în care poate fi văzut şi actorul Marcel Iureş, în rolul gangsterului Dimitrov, a fost prezentat, joi, într-un eveniment organizat la Bucureşti de televiziunea AXN.

La televiziunea AXN, primul episod din noul sezon al serialului „Poliţişti fără Frontiere” va fi difuzat pe 23 septembrie, de la ora 22.00.

„Poliţişti fără Frontiere” se bucură de o distribuţie consacrată, avându-i în rolurile principale pe actorii William Fichtner şi Donald Sutherland. Totodată, actorul român Marcel Iureş apare în mai multe episoade ale sezonului al doilea al acestui serial.

„Poliţişti fără Frontiere” spune povestea unei echipe formate din cinci poliţişti tineri şi entuziaşti, reuniţi din tot spaţiul Uniunii Europene şi conduşi de căpitanul Louis Daniel, o legendă a Poliţiei Naţionale Franceze.

Acţionând sub tutela Curţii Internaţionale împotriva Criminalităţii (ICC), în lupta cu cei mai aprigi criminali din Europa, ei sunt puşi faţă în faţă cu proprii demoni interiori, în timp ce învaţă pas cu pas să aibă încredere unul în celălalt şi să funcţioneze cu succes ca o echipă. Fiecare personaj întruchipează o istorie diferită, cu o Marcel Iurespersonalitate aparte, dând astfel naştere unei poveşti complexe.

Marcel Iures şi producţiile străine

 

Marcel Iures a mai jucat în producţii străine, ca „The Tulse Luper Suitcases, Part 2: Vaux to the Sea” (regia Peter Greenaway), „Layer Cake” (regia Matthew Vaughn), „Goal!”, „Isolation” şi „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii”. De asemenea, actorul a jucat în „Logodnicii din America” şi în filmul pe care Francis Ford Coppola l-a realizat în România, inspirat de romanul lui Mircea Eliade, „Youth Without Youth/ Tinereţe fără tinereţe”.

Totodată, actorul Marcel Iureş a jucat în mai multe episoade ale celui de-al patrulea sezon al serialului american „Riposta/ Strike Back”. Serialul, regizat, printre alţii, de Michael J. Bassett, a fost difuzat de HBO România, din distribuţia acestuia făcând parte Philip Winchester, Sullivan Stapleton şi Rhona Mitra.

Foto cu Crossing Lines şi Marcel Iures – cinemagia

Citiţi şi:
20
/12
/22

Echipa care a creat „România Sălbatică”, cel mai mare proiect de film documentar dedicat naturii din țara noastră, face un cadou tuturor iubitorilor de natură înainte de sărbătorile de iarnă: acces gratuit la povestea din spatele realizării documentarului laureat anul acesta cu 3 premii Gopo (Cel mai bun documentar, Cea mai bună muzică originală, Cel mai bun sunet).

19
/12
/22

Colinde, documentare şi concerte extraordinare, transmisiuni în direct de la Vatican și Catedrala Sfântul Iosif, filme și ediții speciale ale emisiunilor consacrate se regăsesc în grila de Crăciun a TVR2 pentru întreaga familie.

19
/12
/22

Filmul de acțiune „Vulturul de Fier II/ Iron Eagle II”, regizat de Sidney J. Furie, va fi difuzat de Warner TV în prima lună a anului viitor. Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 27 ianuarie, de la ora 21:00.

19
/12
/22

Bucurie, linişte în suflet, pace, colinde, daruri şi oameni dragi. Mai presus de toate, oameni dragi. Astfel ne dorim cu toţii să întâmpinăm Naşterea Domnului. Cel mai frumos Crăciun e întotdeauna petrecut împreună, în atmosfera caldă de acasă. De acest Crăciun, TVR 1 ne arată că şi cei mai Izolaţi în România au Oameni alături în zi de sărbătoare; că putem fi „diferiţi şi totuşi asumaţi întru Hristos" – ortodocşi şi catolici, în Bucuria credinţei; că generaţii diferite de artişti trăiesc, O dată-n viaţă, emoţia unor întâlniri inedite.

14
/12
/22

O carte fundamentală de teorie a filmului, "Ce este cinematograful?", de André Bazin, a apărut în sfârşit integral în limba română, într-un parteneriat între editurile Polirom şi UNATC Press şi sub coordonarea criticului şi profesorului Andrei Gorzo. O lectură obligatorie.

29
/11
/22

Cinematografia română se pregăteşte să celebreze în 2023 o sută de ani de la naşterea lui Ion Popescu Gopo, printr-o serie de retrospective cu filmele celebrului cineast, prin expoziţii cu desenele şi afişele operelor sale şi prin lansări de carte.

28
/11
/22

CRONICĂ DE FILM Sunt mari cineaşti la ale căror filme te uiţi pentru a vedea cu ce vin nou şi cum se reinventează (sau dacă reuşesc asta). Şi sunt mari cineaşti care nu mai au nimic de demonstrat şi pe ale căror noi filme le cauţi pentru a regăsi un stil şi un univers artistic care îţi sunt familiare şi în care ştii că te vei simţi confortabil.

15
/11
/22

Ambasada Republicii Cuba în România și Institutul Cervantes din București organizează „Zilele culturii cubaneze la București”, în perioada 21-25 noiembrie.