Micul Prinț în lectura Oanei Pellea
https://www.ziarulmetropolis.ro/micul-print-in-lectura-oanei-pellea/

Seară specială la librăria Humans (Cişmigiu), joi, 15 decembrie, de la ora 19.00, prilejuită de lansarea unui… “audiobook picat din stele, cadou pentru sărbători pline de descoperiri şi lumi posibile: Micul Prinţ de Antoine de Saint-Exupéry, în lectura Oanei Pellea”. La întâlnirea organizată de Humanitas sunt aşteptaţi Oana Pellea, Dan C. Mihăilescu, Lidia Bodea şi Marieva Ionescu.

Un articol de |13 decembrie 2016

Micul Prinț, citit de Oana Pellea, este una dintre acele combinații perfecte.

O voce vibrantă, sensibilă, intrând cu totul, cu căldură și simpatie, în jocul poveștii create de Antoine de Saint-Exupéry.

Povestea poate surprinde pe oricine, chiar pe cineva căzut cu un avion în mijlocul deșertului, chiar și pe locuitorii altor planete, pe toți copiii sau pe adulții care știu și acum la ce folosește imaginația.

De câte ori mă uit la cer îl aud râzând pe Micul Prinț și știu că oaia nu a mâncat floarea. (Oana Pellea)

Foto: Micul Prinț, Oanei Pellea – humanitas.ro

14
/12
/23

S-a lansat Crăciun în Amzei, un eveniment realizat de către Primăria Sectorului 1, care aduce căldura sărbătorilor de iarnă în spațiul public printr-un brad-instalație, semnat de scenografa Iuliana Vîlsan.

13
/12
/23

Compania de teatru independent Arte-Factum încheie stagiunea „Nocturnalii inside 2023” cu o distopie teatrală despre solitudine, o „colecție de singurătăți” care, ca o lentilă concavă, expune, prin câteva fascicule de viață și fragmente de istorii personale, un fenomen global acut.

12
/12
/23

Rareș Beșliu anunță lansarea noului său album fotografic, intitulat „emoții”. Sunt 300 de pagini cu fotografii alese din ultimii patru ani în care fotograful de wildlife a fost unul cu natura și s-a lăsat inspirat de viața ei sălbatică.

11
/12
/23

Un concert extraordinar de muzică de film va avea loc la Opera Naţională din Bucureşti pe 12 decembrie, de la ora 19.00, organizat de Universitatea Națională de Muzică din București în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Opera Națională din București, Arhiva Națională de Filme și universități de teatru și film din țară.