„Necunoscuții: Prădători în noapte” readuc teroarea pe marile ecrane
https://www.ziarulmetropolis.ro/necunoscutii-pradatori-in-noapte-readuc-teroarea-pe-marile-ecrane/

Ucigaşii mascaţi din thriller-horror-ul cult ,,Necunoscuţii”, bazat pe întâmplări reale, se întorc cu o nouă poveste halucinantă în ,,Necunoscuţii: Prădători în noapte”.

Un articol de Petre Ivan|11 martie 2018

Asemenea primului film şi de această dată personajele principale din horror sunt mai mult decât un declanşator pentru intrigă şi violenţă. ,,Filmul original se deosebea de restul producţiilor de gen, prin atenţia oferită construirii unor relaţii între personaje, ceea ce transforma totul într-o experienţă şi mai înfricoşătoare”, declara producătorul James Harris.

Cu multiple nominalizări la Premiile Emmy, frumoasa actriţă din ,,Mad Men”, Christina Hendricks nu a stat pe gânduri atunci când i-a fost propus acest rol. ,,Într-o zi unul dintre agenţii mei m-a informat că a primit o ofertă pentru implicarea mea în acest film, nu am ezitat să accept, pentru că sunt o mare fană a primului horror. A fost una dintre cele mai infricoşătoare experienţe cinematografice trăite de mine vreodată”, a concluzionat actriţa.

Filmul aduce în prim plan vacanța unei familii liniștite, care la un moment dat ia o turnură de-a dreptul mortală atunci când ajunge să se cazeze într-un parc de rulote, însă găseşte întregul complex abandonat. Odată cu lăsarea nopții, trei psihopați mascați dau startul unei curse de groază, testând toate limitele victimelor care încearcă disperate să scape cu viață.

„Necunoscuții: Prădători în noapte” este regizat de Johannes Roberts și vine ca o continuare a horror-ului de succes „Necunoscuții”, lansat în 2008. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografe din 9 martie.

08
/09
/21

PREVIEW Între 8 şi 12 septembrie, la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes și Verde Stop Arena din Bucureşti, se desfăşoară cea de-a 6-a ediție a Película, singurul festival de film și cultură ibero-americană din România. Ulterior, o selecţie de filme vor fi văzute şi la Cluj-Napoca, dar şi online.

05
/09
/21

CRONICĂ DE FILM Partea de început din „Întregalde” este o demonstraţie de forţă. Orăşenii, bine îmbrăcaţi şi echipaţi, se simt în largul lor. Sunt relaxaţi şi siguri pe ei. Fac glume, se tachinează. Au maşini de teren puternice, care urcă impetuos drumurile (iar camera de filmat are grijă să insiste pe asta).

31
/08
/21

CRONICĂ DE FILM Regizat de Harry Mcqueen şi cu o distribuţie formată din Colin Firth şi Stanley Tucci, „Supernova” (2020) este un film cuminte despre un ultim moment de fericire din viaţa unui cuplu de bărbaţi, înainte de căderea definitivă a unuia dintre ei în boală.

30
/08
/21

PREVIEW Trei filme realizate în anii `60 în Republica Moldova, la ale căror scenarii au contribuit scriitori basarabeni, au fost aduse la Bucureşti în cadrul unui proiect inediat intitulat „Romanul românesc din stânga Prutului”. Filmele pot fi văzute marţi, 31 august, la ARCUB.

30
/08
/21

Robert Downey Jr. și Jude Law sunt protagoniștii filmelor „Sherlock Holmes”, regizate de Guy Ritchie și bazate pe personajul omonim creat de Arthur Conan Doyle, care pot fi vizionate la TNT în luna septembrie.

30
/08
/21

Din 24 septembrie spectatorii sunt invitați să fie mai prezenți, în societate dar și la cinema, prin intermediul filmului de debut al Ruxandrei Ghițescu, „Otto Barbarul”, care este totodată un pretext pentru a declanșa întrebări și discuții despre perioadele prin care trec adolescenții, perioade de încercări, căutări, confuzie și alegeri.

27
/08
/21

Cea de-a XIII-a ediție a KINOdiseea – Festivalul Internațional de Film pentru Publicul Tânăr (open air) debutează în Parcul Plumbuita din București, în perioada 1 - 12 septembrie și aduce pe marele ecran din aer liber douăsprezece filme pentru copii, perfecte pentru o seară petrecută împreună cu întreaga familie, pelicule și animații educative, realizate de studiourile Disney și Pixar.

26
/08
/21

CRONICĂ DE FILM Ce idee bună şi ce sarcină grea: un documentar despre ce mai înseamnă Casa Regală a României astăzi, pornind de la călătoria anuală pe care Principesa Margareta (devenită Custodele Coroanei după moartea Regelui Mihai în 2017) şi Principele Radu o fac cu trenul regal prin România pentru a se întâlni cu susţinători ai monarhiei din diverse oraşe.