„Panică şi probabilitate“ la Teatrul Apropo
https://www.ziarulmetropolis.ro/panica-si-probabilitate-la-teatrul-apropo-2/

Teatrul Apropo prezintă astăzi, începând cu ora 19.00, „Panică şi probabilitate“. Acesta este un spectacol despre cum uneori nu e îndeajuns să înţelegi lumea doar raţional.

Un articol de Andrada Văsii|11 mai 2013

Teatrul Apropo prezintă astăzi, începând cu ora 19.00, „Panică și probabilitate“. Acesta este un spectacol despre cum uneori nu e îndeajuns să înțelegi lumea doar rațional. 

Producția îi are ca protagonişti pe Cristina Olteanu și Robi Urs. Aceștia debutează în „Panică și Probabilitate“ descoperind că sexualitatea și matematica pot provoca haos într-un sistem de valori în care statutul de profesor sau de elev încă trebuie să se conformeze unui set de norme şi reguli.

Regia și scenariul spectacolului stau sub semnătura Alinei Grigore.

Evenimentul va dura o oră și 40 de minute.

Intrarea este liberă. Totuși, o donație pentru artiști este sugerată.

Info:

Rezervări: 0747 065 250 și [email protected]

Foto credit: Teatrul Apropo

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.