Premiera de gală şi vedetele – “Minte-mă frumos în Centrul Vechi”
https://www.ziarulmetropolis.ro/premiera-de-gala-si-vedetele-minte-ma-frumos-in-centrul-vechi/

“Minte-mă frumos în Centrul Vechi”, cea mai nouă comedie romantică românească, are premiera astăzi în cinematografele din toată ţara. Aseară, la CinemaPro, a avut loc premiera de gală. Au fost prezenţi membrii echipei de producţie, actorii, regizorul şi producătorii filmului, alături de vedete din show biz, muzică şi televiziune. Printre ei: Adela Popescu, Liana Stanciu şi Mihai Georgescu, Viorel Lis (care are o apariţie inedită în film), Toni Grecu, Horia Brenciu, Nicoleta Hâncu, George Piştereanu sau Virgil Ianţu.

Un articol de Petre Ivan|1 aprilie 2016

Comedia  “Minte-mă frumos în Centrul Vechi” se lansează în cinematografele din România pe 1 aprilie și promite un succes pe măsura așteptărilor!

O nouă colaborare între regizorul Iura Luncașu și scenaristul Adrian Lustig, comedia îi are în centrul atenșiei pe cei cinci tineri actori ai unei trupe de teatru – Doru, Dora, Lucy, Alecu şi Freddy, care alcătuiesc un armonios pentagon amoros.

Ei pregătesc un spectacol într-un teatru din Centrul Vechi. Dora şi Lucy sunt îndrăgostite de Doru, dar Doru e îndrăgostit de păcănele. Alecu e îndrăgostit de Dora, dar se mulţumeşte cu Lucy. Lucy se mulţumeşte cu toţi, dar Freddy… Chiar: pe cine iubeşte Freddy? Că doar nu pe Antonio, sufleurul trupei…

Un singur lucru e cert: cămătarii nu-l iubesc deloc pe Doru, mai ales când e în joc onoarea brandului Marlon. Noroc cu Toni, care, deşi au trecut 3 ani de la „Minte-mă frumos”, nu şi-a pierdut talentul de hacker. Şi cum Oana, soţia lui, şi-a pus în minte să-i năşească pe Dora şi Doru, Toni mai loveşte o dată.

“Minte-mă frumos în Centrul Vechi” este produs de Fundația Teatrul Contemporan. Producători: Adrian Lustig și Cristina Dobrițoiu. Scenariul este semnat de Adrian lustig, imaginea – Andrei Băltărețu.

Foto: Minte-mă frumos în Centrul Vechi – cinemagia

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

26
/09
/23

Programul de educație cinematografică dedicat copiilor din localitățile fără cinematograf, cu acces limitat la cultură este în această săptămână în județul Mehedinți în școlile din localitățile Livezile și Vânju Mare iar în octombrie va fi în școlile din Hărman, județul Brașov.