Prinţesa Diana urma să joace în continuarea filmului „The Bodyguard” alături de Kevin Costner
https://www.ziarulmetropolis.ro/printesa-diana-uema-sa-joace-in-continuarea-filmului-the-bodyguard-alaturi-de-kevin-costner/

Prinţesa Diana trebuia să joace alături de Kevin Costner în continuarea filmului „The Bodyguard”, a dezvăluit actorul. Costner a declarat pentru People TV că prinţesa de Wales şi producătorii erau nerăbdători să facă acest proiect.

Un articol de Petre Ivan|3 iulie 2019

„Studiourile agreau ideea de a face «Bodyguard 2»” cu Diana în rolul principal feminin, a spus el. Nimeni nu a ştiut acest lucru timp de un an, a completat actorul.

El a mai spus că prima variantă de scenariu pentru continuarea filmului din 1992 a ajuns la el cu o zi înainte ca prinţesa Diana să moară în accidentul rutier petrecut pe 31 august 1997, la Paris.

Costner a discutat cu Diana mai ales despre eventualele scene intime: „Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: «Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: «Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK»”.

Kevin Costner, în vârstă de 64 de ani, a explicat că discuţiile dintre ei au fost iniţiate de Sarah Ferguson, ducesa de York.

„The Bodyguard”, în care rolul principal feminin este interpretat de Whitney Houston, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii.

Foto: Prinţesa Diana, Kevin Costner – facebook

17
/05
/21

Așteptarea ia sfârșit! Filmele revin pe marile ecrane de la Cineplexx începând de vineri, 28 mai, în toate cele cinci cinematografe: Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Locațiile vor fi pregătite să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet.

14
/05
/21

Până la 25 mai, cinci dintre documentarele de scurtmetraj din anii `30-`40 ale lui Jean Mihail, unul din pionierii cinematografiei române, pot fi vizionate gratuit pe platforma Cineclub Sahia Vintage, în cadrul Cineclubului One World Romania.

13
/05
/21

„Acasă” (r. Radu Ciorniciuc), „colectiv” (r. Alexander Nanau), „Ivana cea groaznică” (r. Ivana Mladenovic) și „Tipografic majuscul” (r. Radu Jude) sunt filmele care intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

06
/05
/21

Dintre zecile de filme româneşti disponibile Netflix, vă recomandăm trei documentare – poate mai puţin cunoscute, dar extrem de ofertante. Există mai multe filme de non-ficţiune româneşti pe platformă, însă cele trei propuneri sunt de neocolit.

22
/04
/21

CARTEA DE CINEMA A apărut recent, la Editura Universităţii din Bucureşti, o substanţială şi pasionantă carte: „Umorul între divertisment şi ideologie. O istorie culturală a filmelor de comedie din România comunistă (1948-1965)”. Volumul - lectură obligatorie - este teza de doctorat a tânărului istoric Eugen Ignat.