Richard Clayderman, mărţişorul surpriză pentru bucureştence
https://www.ziarulmetropolis.ro/richard-clayderman-martisorul-surpriza-pentru-bucurestence/

Richard Clayderman revine pe 19 martie, la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, supranumit „Prince of Romance”, va asigura coloana sonoră pentru cel mai romantic mărţişor. Preţul biletelor, între 95 de lei şi 400 de lei.

Un articol de Petre Ivan|24 ianuarie 2014

Richard Clayderman revine pe 19 martie la Sala Palatului din Bucureşti. Artistul, supranumit „Prince of Romance”, va asigura coloana sonoră pentru cel mai romantic mărţişor. Preţul biletelor, între 95 de lei şi 400 de lei.

Richard Clayderman este, cu siguranţă, un icon al muzicii internaţionale. Iar dacă cifrele şi datele pot înşela, recordurile dovedesc o popularitate neegalată de vreun alt pianist.

De-a lungul impresionantei cariere artistice de aproape 40 de ani, Richard Clayderman a surclasat vedete internaţionale precum Lady Gaga, Bob Dylan, Adele sau Coldplay, însumând vânzări record de aproape 90 de milioane de copii.

Clayderman a înregistrat peste 1300 de piese din epoci şi genuri diferite şi a susţinut mii de concerte în întreaga lume. Clayderman este inclus în Cartea Recordurilor drept „cel mai de succes pianist din lume”.

Richard Clayderman

Richard Clayderman este parte integrantă din viaţa fiecăruia dintre noi. Fie că ne dăm seama sau nu, muzica lui sensibilă şi expresivă, este aceea care ne induce starea de armonie sau potenţează sentimentele.

Phoenix Entertainment prezintă cel mai romantic şi emoţionant eveniment al anului în România – Richard Clayderman, live la Sala Palatului – 19 martie, ora 20.00. Artistul va fi acompaniat de Camerata Regală.

Richard Clayderman, Ballade pour Adeline

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online pe www.eventim.ro.

Foto cu Richard Clayderman – wikipedia

17
/11
/23

Înaintea concertului de pe 18 noiembrie de la Arenele Romane, byron lansează un videoclip pentru cea mai complexă piesă din repertoriul trupei - În infern. Scrisă într-o singură zi, orchestrată în 6 luni și filmată în două zile, piesa de zece minute încheie noul album Efemeride.

17
/11
/23

Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Emma, José González, unii dintre cei mai în vogă și apreciați artiști ai momentului, ale căror comunități de fani și urmăritori însumează doar pe YouTube peste 12.000.000 de persoane din întreaga lume și care sunt ascultați de peste 25.000.000 de persoane lunar pe platforma Spotify, vin în premieră la Timișoara, în luna decembrie, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”

16
/11
/23

Marți, 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio din București, violoniștii Simina Croitoru și Gabriel Croitoru, acompaniați de pianistul Horia Mihail, vor susține concertul de încheiere a ediției din acest an a Turneului ”Vioara lui Enescu”.

14
/11
/23

"În lunile octombrie şi noiembrie am stat o lună la Timișoara ca bursier: am primit o bursă de creație Taifas în colaborare cu librăria La Două Bufnițe" - scriitorul Vasile Ernu îşi împărtăşeşte impresiile despre prima ediţie a unui nou festival timişorean.

13
/11
/23

Gabriel Croitoru și Simina Croitoru, tată şi fiică, merg înainte cu ediția din acest an a Turneului Național Vioara lui Enescu la sate, în comuna Petriș, județul Arad (17 noiembrie, ora 12.30), la Deva, pe scena Sălii Pro Arte (17 noiembrie, ora 19), la Braşov, la Sala Patria (18 noiembrie, ora 19), cu finalul turneului la Bucureşti, la Sala Radio (21 noiembrie, ora 19).

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu