Sophia Loren spune că s-au făcut presiuni asupra sa să îşi „repare” nasul prea lung
https://www.ziarulmetropolis.ro/sophia-loren-spune-ca-s-au-facut-presiuni-asupra-sa-sa-isi-repare-nasul-prea-lung/

Actriţa italiană Sophia Loren, considerată una dintre cele mai frumoase femei din toate timpurile, a declarat că pe vremea când era o tânără artistă s-au făcut presiuni asupra sa pentru a-şi corecta nasul „prea lung” printr-o operaţie estetică.

Un articol de Petre Ivan|9 noiembrie 2014

Sophia Loren / Celebra actriţă în vârstă de 80 de ani a dezvăluit, într-un interviu acordat publicaţiei The Hollywood Reporter, că persoane din industria cinematografiei i-au sugerat la începuturile carierei sale că ar fi bine să îşi corecteze unele părţi ale feţei pentru a fi mai atractivă pentru marele ecran, informează contactmusic.com.

„Am încercat mereu să nu îi ascult pe aceşti oameni”, a spus Sophia Loren. „Spuneau că nasul meu era prea lung şi că gura mea era prea mare. Nu m-au rănit aceste sugestii deloc, pentru că atunci când cred în ceva este ca la război. Este o luptă” – Sophia Loren.

Potrivit actriţei, la acea vreme chiar şi soţul său, producătorul de film Carlo Ponti – care a decedat în ianuarie 2007 – a încurajat-o să facă o astfel de operaţie estetică.

Actriţa îşi aminteşte că i-a spus soţului său că preferă să se întoarcă în Pozzuoli, oraşul său natal, decât să îşi supună faţa unei intervenţii chirurgicale pentru a fi în standardele impuse de industria americană de film, care la momentul respectiv prefera nasurile „franţuzeşti”.Sophia Loren

Sophia Loren mai spune că nu a vrut să facă o astfel de operaţie estetică întrucât îi place faţa ei.

Actriţa italiană Sophia Loren a împlinit 80 de ani pe 20 septembrie.

Remarcată în 1950, în rolul unei sclave în filmul „Quo Vadis”, actriţa italiană Sophia Loren a jucat alături de cei mai mari actori hollywoodieni ai anilor ’50 şi ’60 şi a alcătuit un cuplu de legendă alături de compatriotul ei Marcello Mastroianni în câteva lungmetraje foarte apreciate.

Rolul ţărăncii din „Ciociara”, de Vittorio De Sica (1960), i-a adus Sophiei Loren, în 1962, premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal şi premiul pentru interpretare feminină la Cannes.

Actriţa italiană a primit în 1991 un al doilea premiu Oscar, pentru întreaga carieră.

Foto: Sophia Loren – cinemagia

04
/05
/17

CRONICĂ DE FILM Cel mai nou film românesc ajuns în cinematografe, „Vara s-a sfârșit”, al treilea lungmetraj al lui Radu Potcoavă, are premise bune și o primă parte destul de reușită. Însă își pierde energia pe parcurs.

04
/05
/17

„Încă nu m-am îndepărtat de concluzia asta, că cinema-ul este inutil. Pe de altă parte, îl îmbrăţişez nemăsurat”, spune regizorul Gabriel Achim, al cărui debut, „Visul lui Adalbert” (2011), este acum disponibil pe platforma Cinepub. Noul său film, „Ultima zi”, va rula din 12 mai în cinematografe.

04
/05
/17

Un interviu neconvențional cu ziaristul (colaborator al Ziarului Metropolis) și scriitorul Andrei Crăciun, despre cea mai recentă dintre cărțile sale – „Aleea Zorilor” (publicată la Editura Polirom), care este o carte despre copilărie, scrisă într-o singură frază.

04
/05
/17

La sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017. Dacă România, reprezentată de Ilinca Băcilă şi Alex Florea cu piesa ”Yodel It!”, este abia a 8-a favorită a competiției, cu o cotă de 25.00, Italia (cotată cu 1,65) și Bulgaria (9.00) sunt favoritele caselor de pariuri. De menționat că reprezentantul Bulgariei s-a născut la Moscova și abia a împlinit 17 ani!

03
/05
/17

Șerban Tomșa, unul dintre scriitorii foarte dragi nouă, și-a lansat de curând cel mai recent volum – „SUPRAVEGHETORUL și alte povestiri”, din care vă vom prezenta (prin amabilitatea autorului), pe parcursul acestei luni, câteva fragmente din savuroasele povestiri care-l întregesc.

03
/05
/17

Rebelul filmului francez, simbol al cinematografiei europene și unul dintre cei mai iubiți actori ai lumii, legendarul Alain Delon vine pentru prima dată în România, ca invitat special al celei de-a 16-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania(2-11 iunie).

03
/05
/17

Casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara a fost spartă de persoane rămase deocamdată, necunoscute, din primele estimări neoficiale paguba ridicându-se la peste 170.000 de lei, bani rezultați din vânzarea biletelor în zilele libere ale minivacanței de 1 mai.

03
/05
/17

Ediția a doua a Câmpulung Film Fest, festivalul comparativ de film de la Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava, va avea loc anul acesta în perioada 25-27 august. Festivalul proiectează într-o manieră comparativă, succesiv și alternativ, filme provenite din două țări, una din cadrul Uniunii Europene, cealaltă din afara ei.

02
/05
/17

ROMÂNI CELEBRI ÎN STRĂINĂTATE „Dorul de ducă”, expresie greu de tradus în altă limbă, i-a făcut pe unii români să cutreiere lumea. Aşa s-a întâmplat cu Iulius Popper (1857-1893). La 20 de ani ajunge la Constantinopol, apoi la Paris unde urmează Şcoala politehnică. E angajat la compania Canalului de Suez şi conduce lucrări hidrotehnice la New Orleans şi la Havana (Cuba). Dar omul n-are stare.

02
/05
/17

Vineri, 5 mai 2017, de la ora 19.00, Orchestra Națională Radio, sub bagheta dirijorului Gabriel Bebeșelea, va interpreta, în prima parte a serii, Concertul pentru flaut și orchestră semnat de compozitorul finlandez Kalevi Aho, unul dintre numele de referință ale muzicii contemporane, care va asista la premiera interpretării acestui concert la Sala Radio. În partea a doua a programului, orchestra va prezenta Simfonia nr. 1 în re major de G. Mahler.

02
/05
/17

“Pe lacul auriu” – cu Virgil Ogășanu și Valeria Ogășanu în distribuție - noul spectacol al Teatrului Bulandra, va avea premiera în 20 și 21 mai. Avanpremiera spectacolului pus în scenă de Dinu Cernescu se joacă pe 4, 5 și 7 mai, la Sala Toma Caragiu, Icoanei, de la ora 19.00.

02
/05
/17

Cea de-a 11-a ediție a Festivalului Internațional de Film NexT vine cu o noutate absolută: NexT schimbă anotimpul, anul acesta festivalul având loc între 22 și 26 iunie.

02
/05
/17

Într-o zi de 2 mai (1519) deceda pictorul, sculptorul, arhitecul, muzicianul, inventatorul, anatomistul, geologul, cartograful, botanistul și scriitorul Leonardo da Vinci, considerat cel mai mare inginer al tuturor timpurilor şi cel mai important geniu din istoria omenirii.