Talk to the bomb, spectacolul care aduce vara înapoi, la Godot-Cafe Teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/talk-to-the-bomb-spectacolul-care-aduce-vara-inapoi-la-godot-cafe-teatru/

„Talk to the bomb”, de Rucsandra Pop, în regia lui Lala Misosniky, spectacolul despre care se spune că aduce vara înapoi, se întoarce la Godot- Cafe Teatru din Bucureşti, în sala Sub Scenă, vineri, de la ora 19.00, într-o nouă distribuţie.

Un articol de Petre Ivan|25 februarie 2015

Talk to the bomb” este povestea unui triunghi amoros născut pe plaja din Vama Veche, în vara anului 2001, este dramatizarea uneia dintre miile de poveşti de dragoste care au început acolo, pe nisipul din Vamă.

Marele pariu al acestui spectacol este să aducă vara înapoi, să încălzească serile friguroase de iarnă ale spectatorilor cu o poveste de dragoste care ar fi putut să-i aibă ca protagonişti pe oricare dintre ei.

Povestea Saşei (Graţiela Bădescu), a lui Alex (Alex Fifea) şi a Voinicului (Dan Lupu) este obsedantă, ca o melodie tare ascultată pe „repeat”. Destinele celor trei se intersectează în umbra ameninţătoare a unui 11 septembrie care încă nu s-a întâmplat. Şi restul e literatură,.

«Talk to the bomb» este o poveste despre pierderea inocenţei, despre maturizare, despre revelaţii care te agaţă seara la o bere şi apoi te urmăresc ani întregi. Este un spectacol în care mizăm pe contopirea cu publicul – Rucsandra Pop,  autoarea textului.

După „Gărgăland”, „Oracol” şi „Huevos Congelados”, acesta este al patrulea spectacol al scriitoarei care se joacă pe scenele independente.

Relansarea spectacolului  – selectat la Festivalul Internaţional Fringe Sibiu, la Festivalul Naţional de Teatru Independent Godot şi la HomeFest – vine şi cu un afiş nou, conceput de Alec Pop, iar imaginea a fost realizată de fotograful Manole Sava de la Greenmind studio.

Preţul unui bilet este 20 de lei, iar următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 15 şi 28 martie, în sala Sub Scena de la Godotă-Cafe Teatru.

Foto:  Talk to the bomb – Godot-Cafe Teatru

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.

27
/09
/23

Duminică s-a încheiat la București a 26-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu printr-un concert susținut de Orchestra Regală Concertgebouw dirijată de Klaus Mäkelä cu o lucrare enesciană în interpretarea uneia dintre cele mai importante orchestre din lume: Uvertura de concert pe teme populare românești

26
/09
/23

Trăim secolul vitezei, vorbim repede, tastăm repede, aproape că am uitat cum se scrie de mână, cui îi mai pasă azi de virgule puse corect, de „i”-uri dublate, de verbe reflexive sau de expresii greşite?

26
/09
/23

Programul de educație cinematografică dedicat copiilor din localitățile fără cinematograf, cu acces limitat la cultură este în această săptămână în județul Mehedinți în școlile din localitățile Livezile și Vânju Mare iar în octombrie va fi în școlile din Hărman, județul Brașov.