Ultima şansă de a vedea „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/ultima-sansa-de-a-vedea-scufita-rosie-in-regia-stelei-popescu/

Dacă nu aţi apucat să vedeţi „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii, aveţi şansa de a participa la ultimele două reprezentaţii din această stagiune pe 17 şi pe 24 mai, de la ora 17.00.

Un articol de Andrada Văsii|16 mai 2013

Dacă nu aţi apucat să vedeţi „Scufiţa roşie“, în regia Stelei Popescu, la Opera Comică pentru Copii, aveţi şansa de a participa la ultimele două reprezentaţii din această stagiune, pe 17  şi pe 24 mai, de la ora 17.00.

„Scufiţa roşie“ înseamnă pentru mine o experienţă de mare emoţie pentru că este primul spectacol pe care l-am regizat, iar colaborarea cu Opera Comică pentru Copii înseamnă mereu o bucurie pentru mine. Când lucrezi cu Smaranda Oţeanu Bunea nu greşeşti niciodată, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.

Stela Popescu,
regizor

Întâmplările imaginate de scriitorul francez Charles Perrault şi preluate apoi de Fraţii Grimm vor prinde viaţă prin interpretarea plină de farmec a soliştilor teatrului. Îi veţi revedea pe micii artişti ai Operei Comice pentru copii: Jennifer Dumitraşcu, Ana Isopescu, Teddy Murg, Bogdan Şerban, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, alături de colegii lor „mari“: Valentino Tiron, Gabriela Daha, Raluca Oprea.

Veţi fredona alături de artiştii teatrului muzica modernă şi plină de umor a tânărului compozitor Roman Vlad, povestea derulându-se în decorul imaginat de scenografa  Viorica Petrovici.

În coregrafia Sorinei Tiron, veţi aplauda Baletul Operei Comice pentru Copii: Alis Gheorghe, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă,  Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionuţ Birjovanu, Daniel Manea, Octavian Iuga.

Info:

Pentru rezervarea biletelor:

telefon 021/319.28.19

de luni până joi între orele 9.00 – 16.00

vineri între orele 9.00 – 18.00

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

09
/02
/24

Pe 11 și 20 februarie, de la ora 19:00, la Sala Mare a Teatrului Național Iași, va avea loc premiera pe țară O tragedie veninoasă după Women beware women de Thomas Middleton, regia, traducerea și adaptarea scenică aparținându-i lui Silviu Purcărete. Scenografia spectacolului este creată de Dragoș Buhagiar, noul proiect marcând împlinirea a 14 ani de excepțională colaborare cu regizorul Silviu Purcărete, începută la Teatrul Național Iași, cu spectacolul Uriașii munților de Luigi Pirandello.

09
/02
/24

Studenții bucureșteni sunt invitați să participe la un program de mentorat și internship dedicat spațiilor culturale din București. Pe lângă experiența practică, participanții vor putea accesa sponsorizări în valoare de 27.000 lei și vor avea posibilitatea unor stagii de practică în cele mai active agenții de comunicare din România

09
/02
/24

mind-moving, programul de terapie prin artă inițiat și organizat de Indie Box, în parteneriat cu NOPA - Societatea Norvegiană a Compozitorilor și Textierilor, Asociația Entuziart și Profeti ART SRL, ajunge la finalul perioadei de implementare și își încheie călătoria cu un eveniment special, dedicat publicului larg, cu intrare liberă, pe 21 februarie, de la 18:30, la Arcub - Hanul Gabroveni (str. Lipscani, nr. 84 - 90).

08
/02
/24

Seria SWORDS - Spoken Word Sessions continuă cu un nou episod ce îi are ca invitați pe Cosmina Moroșan & Anticorp Solar, Cristina Bordeanu, Cătălina Matei și Lucian Brad, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 11 februarie, de la ora 19:30, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.  

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.