VIDEO Dragoş Bucur este un „sexolog golan“ în „Love Building“
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-dragos-bucur-este-un-sexolog-golan-in-love-building/

Alături de Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Dragoş Bucur revine în forţă pe marile ecrane, începând cu 13 septembrie, cu ,,Love Building’’, un proiect pe care actorul îl consideră ca fiind unul de suflet şi în care interpretează rolul unui terapeut sexolog.

Un articol de Andrada Văsii|14 august 2013

Alături de Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, Dragoş Bucur revine în forţă pe marile ecrane, începând cu 13 septembrie, cu „Love Building“, un proiect pe care actorul îl consideră ca fiind unul de suflet şi în care interpretează rolul unui terapeut sexolog.

În regia Iuliei Rugină, filmul „Love Building’’ îi reuneşte în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, prieteni apropiaţi de foarte mulţi ani, care joacă alături de 31 de absolvenţi entuziaşti ai scolii Actoriedefilm.ro.

Dragoș Bucur își caracterizează personajul, pe Silviu Soare, drept „un golan, deşi e de profesie sexolog (sau poate tocmai de aceea).” În plus, acesta crede că Silviu este un om pragmatic și „nu crede în prinţese şi feţi-frumoşi, dar crede în capacitatea oamenilor de a-şi controla viaţa cu ajutorul intelectului. Îi sare ţandăra uşor, e sportiv, îi place să râdă şi să-şi tachineze prietenii, spune ce gândeşte.”

14 cupluri, șapte zile

În „LoveBuilding’’ regăsim 14 cupluri, dispuse să lupte pentru a-şi salva relaţia, cu ajutorul a trei psihoterapeuţi şi traineri ai taberei.

Filmările pentru „Love Building’’ au fost ca un shot de energie pentru mine! Ştii cum e să lucrezi într-o echipă în care toată lumea vrea? Nu auzi „nu am chef“, nu vezi feţe plictisite, nu se întreabă nimeni de ce nu e plătit mai mult, toată lumea trage în aceeaşi direcţie: să fie bine! Şi atmosfera asta nu prea o mai întâlneşti nici la muncă, nici pe stradă.

Dragoş Bucur,
actor

Ca orice vindecare, şi repararea  unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape, iar asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile din tabără pe parcursul a şapte zile. Lucrurile scapă de sub control în momentul în care cei trei traineri se lovesc de propriile lor probleme.

Într-o cursă continuă către „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”, se ridică o singură întrebare: „Poţi să repari dragostea în 7 zile?”.

Info:

Distribuit de MediaPro Distribution, filmul „Love Building’’ va avea premiera pe 13 septembrie în cinematografele din toată ţara.

Foto credit: MediaPro Pictures, Adi Marineci

04
/10
/21

Până la 14 octombrie, în cadrul Cineclubului One World Romania, pot fi vizionate gratuit pe site-ul Sahia Vintage câteva din filmele documentare, aflate la granița dintre funcția utilitară și vena experimentală, ale lui Mircea Săucan, dar și ale lui Radu Gabrea, Tudor Eliad sau Sergiu Nicolaescu.

01
/10
/21

BFFF 2021 a inclus o secţiune competiţională internaţională, la care s-au înscris peste 100 de scurtmetraje de modă, oferind patru premii. Câștigătorii au fost selectați de un juriu format din profesioniști din film, advertising și modă de pe scena locală și cea internaţională: Grigor Devejiev - Creative Director Jam Project, Marley Hansen - curator Nowness, Marcin Kempski - fotograf de modă londonez, Sandra Bold - Global Creative Director Publicis și Ina Borcea - fashion editor Harpers Bazaar.

30
/09
/21

Spectacolul continuă, acțiunea escaladează și toată sala vibrează pentru cel mai așteptat film din ultima perioadă, super producția 'Nu e vreme de murit' ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

29
/09
/21

CRONICĂ DE FILM Pentru un film de debut al unui regizor de teatru care nu a mai făcut până acum cinema, „Câmp de maci” (2020), de Eugen Jebeleanu, are o rigoare estetică neaşteptată, dar şi o lipsă de încrâncenare demnă de salutat.

28
/09
/21

CRONICĂ DE FILM „Crai nou” (2021), debutul Alinei Grigore, recent câştigător la Festivalul de la San Sebastian, aduce un aer proaspăt în cinematografia română.

28
/09
/21

THE FRENCH DISPATCH, LAND, QUO VADIS, AIDA?, scurtmetraje românești și internaționale, cele mai apreciate filme românești ale momentului si filmele premiate la Festival se văd în cadrul Retrospectivei ANONIMUL 2021 la ARCUB, Cinema Elvire Popesco și Terasa Institutului Francez între 28 septembrie și 3 octombrie.

27
/09
/21

În ultima săptămână din septembrie, „Cinema sub clar de lună“ aduce pe ecranul din Grădina Muzeului Național al Literaturii Române două dintre cele mai noi filme românești, Câmp de maci și documentarul Spioni de ocazie, alături de producții străine care au avut un parcurs spectaculos: Night of the Kings, aflat pe lista scurtă la premiile Oscar, și Apples, co-produs de Cate Blanchett și propus anul trecut de Grecia la Oscarul pentru Cel mai bun film internațional.

27
/09
/21

Frumoasa și bestia întâlnește viitorul tehnologiei în Belle, producția-fenomen semnată de regizorul japonez Mamoru Hosoda, care va deschide cea de-a 16-a ediție Animest. Prezentat în premieră internațională la Cannes, anime-ul Sci-Fi în care o adolescentă devine cea mai bună versiune a sa într-un univers paralel, creat în mediul virtual, se va vedea pentru prima dată pe marele ecran din România vineri, pe 8 octombrie, de la orele 18:30 și 21:30, la Cinema Elvire Popesco. Filmul va putea fi urmărit în curând în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Bad Unicorn.