VIDEO Spectacolul „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei“ va fi prezentat şi la Bucureşti, în februarie 2014
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-spectacolul-scooby-doo-si-misterul-piramidei-va-fi-prezentat-si-la-bucuresti-in-februarie-2014/

Spectacolul pentru copii „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, produs de Warner Bros., va fi prezentat şi publicului din România, între 18 şi 21 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Un articol de Andrada Văsii|20 iulie 2013

Spectacolul pentru copii „Scooby-Doo şi Misterul Piramidei”, produs de Warner Bros., va fi prezentat şi publicului din România, între 18 şi 21 februarie 2014, la Sala Palatului din Bucureşti.

Cel mai cunoscut şi mai iubit erou canin din lumea fascinantă a desenelor animate, Scooby-Doo, va parcurge o călătorie până în îndepărtatul şi toridul Egipt pentru a lua parte la o nouă aventură. Scooby nu va fi singur, ci însoţit de prietenii săi Shaggy, Fred, Velma şi Daphne în încercarea de a descifra misterul piramidei Faraonului Hatshepsut. Dar investigaţia lor nu va fi lipsită de obstacole.

Gaşca specializată în rezolvarea misterelor se va confrunta cu mumii răuvoitoare şi alte capcane amplasate cu atenţie de mii de ani în piramida egipteană.

Spectacolul, produs de Warner Bros., este unul de amploare şi elaborat cu multă atenţie pentru detalii, cu un scenariu de acţiune presărat de momente umoristice, cu doze de suspans şi aventură, cu muzică şi comedie, dar şi cu multe alte surprize, totul pentru o seară de neuitat petrecută în familie.

Un show pentru toată familia

„Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” este mai mult decât un show pentru copii, el poate fi gustat şi de părinţi, întrucât nu reprezintă numai o poveste ruptă din desenele animate, ci şi o lecţie de viaţă care dovedeşte cum prietenia şi isteţimea pot ajuta oamenii să îşi înfrunte temerile şi să descopere adevărul, restabilind dreptatea şi ordinea, notează Mediafax.

„Scooby-Doo şi Misterul Piramidei” îi aşteaptă pe toţi spectatorii, cu mic, cu mare să desluşească alături de Scooby, Freddy, Velma, Shaggy şi Daphne enigmele din Egipt într-un eveniment cu totul şi cu totul special, la Sala Palatului, în 18, 19, 20 şi 21 februarie 2014. Show-urile vor începe de la ora 19:00, iar accesul publicului în sală va fi posibil începând cu ora 18:00.

Diferite categorii de bilete

Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, la casa de bilete a Sălii Palatului şi online prin www.eventim.ro, la un preţ special în perioada 1 iulie – 2 august, după cum urmează: categoria VIP – 225 de lei (pentru adulţi şi copii); categoria I – 165 de lei (pentru adulţi) şi 130 de lei (pentru copii); categoria a II -a – 135 de lei (pentru adulţi) şi 110 lei (pentru copii); categoria a III-a – 105 lei (pentru adulţi) şi 80 de lei (pentru copii); categoria a IV-a – 75 de lei (pentru adulţi) şi 60 de lei (pentru copii).

După această perioadă de preţuri reduse, începând cu 3 august, biletele vor costa după cum urmează: categoria VIP – 250 de lei (pentru adulţi şi copii); categoria I – 180 de lei (pentru adulţi) şi 140 de lei (pentru copii); categoria a II-a – 150 de lei (pentru adulţi) şi 120 de lei (pentru copii); categoria a III-a – 115 lei (pentru adulţi) şi 90 de lei (pentru copii); categoria a IV -a – 80 de lei (pentru adulţi) şi 65 de lei (pentru copii).

Foto credit: Cinemagia

04
/10
/21

Până la 14 octombrie, în cadrul Cineclubului One World Romania, pot fi vizionate gratuit pe site-ul Sahia Vintage câteva din filmele documentare, aflate la granița dintre funcția utilitară și vena experimentală, ale lui Mircea Săucan, dar și ale lui Radu Gabrea, Tudor Eliad sau Sergiu Nicolaescu.

01
/10
/21

BFFF 2021 a inclus o secţiune competiţională internaţională, la care s-au înscris peste 100 de scurtmetraje de modă, oferind patru premii. Câștigătorii au fost selectați de un juriu format din profesioniști din film, advertising și modă de pe scena locală și cea internaţională: Grigor Devejiev - Creative Director Jam Project, Marley Hansen - curator Nowness, Marcin Kempski - fotograf de modă londonez, Sandra Bold - Global Creative Director Publicis și Ina Borcea - fashion editor Harpers Bazaar.

30
/09
/21

Spectacolul continuă, acțiunea escaladează și toată sala vibrează pentru cel mai așteptat film din ultima perioadă, super producția 'Nu e vreme de murit' ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș.

29
/09
/21

CRONICĂ DE FILM Pentru un film de debut al unui regizor de teatru care nu a mai făcut până acum cinema, „Câmp de maci” (2020), de Eugen Jebeleanu, are o rigoare estetică neaşteptată, dar şi o lipsă de încrâncenare demnă de salutat.

28
/09
/21

CRONICĂ DE FILM „Crai nou” (2021), debutul Alinei Grigore, recent câştigător la Festivalul de la San Sebastian, aduce un aer proaspăt în cinematografia română.

28
/09
/21

THE FRENCH DISPATCH, LAND, QUO VADIS, AIDA?, scurtmetraje românești și internaționale, cele mai apreciate filme românești ale momentului si filmele premiate la Festival se văd în cadrul Retrospectivei ANONIMUL 2021 la ARCUB, Cinema Elvire Popesco și Terasa Institutului Francez între 28 septembrie și 3 octombrie.

27
/09
/21

În ultima săptămână din septembrie, „Cinema sub clar de lună“ aduce pe ecranul din Grădina Muzeului Național al Literaturii Române două dintre cele mai noi filme românești, Câmp de maci și documentarul Spioni de ocazie, alături de producții străine care au avut un parcurs spectaculos: Night of the Kings, aflat pe lista scurtă la premiile Oscar, și Apples, co-produs de Cate Blanchett și propus anul trecut de Grecia la Oscarul pentru Cel mai bun film internațional.

27
/09
/21

Frumoasa și bestia întâlnește viitorul tehnologiei în Belle, producția-fenomen semnată de regizorul japonez Mamoru Hosoda, care va deschide cea de-a 16-a ediție Animest. Prezentat în premieră internațională la Cannes, anime-ul Sci-Fi în care o adolescentă devine cea mai bună versiune a sa într-un univers paralel, creat în mediul virtual, se va vedea pentru prima dată pe marele ecran din România vineri, pe 8 octombrie, de la orele 18:30 și 21:30, la Cinema Elvire Popesco. Filmul va putea fi urmărit în curând în cinematografele din întreaga țară, distribuit de Bad Unicorn.

27
/09
/21

OPINIE Subfinanţat de nişte autorităţi nepăsătoare, fără cinematografe care să îi fie dedicate şi cu un public larg pus mai degrabă pe miştouri, filmul românesc de autor face performanţă an de an la cel mai înalt nivel. Iar 2021 o dovedeşte din plin. Este unul din paradoxurile româneşti.