VIDEO Topul celor mai bine plătiţi actori de televiziune
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-topul-celor-mai-bine-platiti-actori-de-televiziune/

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul ,,Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men”, este cel mai bine plătit actor de televiziune.

Un articol de Andrada Văsii|21 august 2013

Ashton Kutcher, interpretul personajului Walden Schmidt din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men“, este cel mai bine plătit actor de televiziune.

Astfel, Kutcher, care a ocupat acelaşi loc şi în topul din 2012, a fost plătit în ultimul an cu 750.000 de dolari pe episod. Pe locul al doilea în acest top s-a clasat colegul său din distribuţia aceluiaşi serial Jon Cryer, care a primit 650.000 de dolari pe episod.

Locul al treilea a fost ocupat de Mark Harmon, protagonistul serialului „NCIS“, cu 525.000 de dolari pe episod.

Top 10 este completat de Mariska Hargitay („Law & Order: SVU”, 400.000 de dolari pe episod), Kaley Cuoco, Johny Galecki şi Jim Parsons („The Big Bang Theory”, 350.000 de dolari/ episod), Simon Baker („The Mentalist”, 350.000 dolari/ episod), Patrick Dempsey, Ellen Pompeo şi Sandra Oh („Grey’s Anatomy”, 350.000 de dolari/ episod).

300.00o de dolari pe episod

Michael C. Hall („Dexter”, 300.000 de dolari pe episod), Dan Castellaneta (Homer), Julie Kavner (Marge) şi Yeardley Smith (Lisa) („Familia Simpson”, 300.000 de dolari pe episod) şi Jon Hamm („Mad Men”, 275.000 de dolari pe episod), Stephen Moyer, Anna Paquin şi Alexander Skarsgard („True Blood”, 275.000 de dolari pe episod).

Topul alcătuit de TV Guide îl include şi pe Jon Stewart, prezentatorul emisiunii „The Daily Show”, desemnat cel mai bine plătit realizator de talk-show nocturn, cu venituri în ultimul an cuprinse între 20 milioane de dolari şi 30 milioane de dolari, notează Mediafax.

Howard Stern ocupă primul loc în subsecţiunea „reality-show”, cu venituri anuale de 15 milioane de dolari.

Foto credit: Cinemagia

10
/11
/21

CRONICĂ DE FILM Mi-e neaşteptat de greu să scriu despre „La civil” (2021), deşi e un film pe care am fost nerăbădător să îl văd. „Waiting for August” (2014), documentarul cu care a debutat Teodora Mihai, regizoare din Belgia, dar de origine română, m-a impresionat când l-am văzut şi încă îi port o amintire puternică.

04
/11
/21

Ce-mi place foarte mult la cinema-ul furios al lui Nadav Lapid este că nu ştii niciodată unde te va duce şi în ce fel te va învălui. Singurul lucru pe care poţi să îl anticipezi este că vei fi surprins. Nu-ţi rămâne decât să te laşi purtat de ideile sale neconvenţionale şi incomode.

01
/11
/21

CRONICĂ DE FILM În „A Hero” (2021), noul său lungmetraj, câştigător ex-aequo al Grand Prix la Cannes, regizorul iranian Asghar Farhadi îşi recâştigă inspiraţia creatoare care l-a consacrat printre marii autori de cinema contemporani.

31
/10
/21

Nu se poate spune că regizorul Gaspar Noé a avut vreodată o viziune luminoasă asupra vieţii. Dimpotrivă – cinema-ul său s-a inspirat întotdeauna din cele mai tulburătoare pulsiuni umane, pe care le-a transformat într-un combustibil extrem de inflamabil. Însă „Vortex”, prezentat anul acesta la Cannes în afara competiţiei, este probabil cel mai întunecat film al său, oricât de ciudat ar suna asta.

30
/10
/21

Întâmplarea a făcut să văd în aceeaşi zi de la „Les Films de Cannes a Bucarest” două titluri din Rusia, ambele incluse în secţiunea Un Certain Regard a ediţiei din acest an a evenimentului de pe Croazetă - „Unclenching the Fists”, de Kira Kovalenko, şi House Arest”, de Aleksei Gherman Jr.

29
/10
/21

CRONICĂ DE FILM În a doua parte a relatărilor despre Festivalul „Les Films de Cannes a Bucarest” vă propunem să descoperiţi filmul câştigător al Premiului Juriului pe Croazetă, fascinantul „Memoria” al thailandezului Apichatpong Weerasethakul.

27
/10
/21

CRONICĂ DE FILM Prima parte a unui „jurnal” despre ediţia din acest an a Festivalului „Les Films de Cannes à Bucarest” - câteva observaţii despre surprizătorul documentar „Cow”, al britanicei Andrea Arnold.

27
/10
/21

După o lungă perioadă de așteptare, FILM MENU, revista de cultură cinematografică editată de studenții Facultății de Film din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” București, sub umbrela UNATC PRESS, își lansează cel de-al 29-lea număr. Evenimentul va avea loc la București, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 30 octombrie, la Cinemateca Eforie (strada Eforie 2) și include două proiecții conexe.

26
/10
/21

La Civil, filmul Teodorei Ana Mihai, care i-a adus anul acesta la Cannes Prix de l'Audace la secțiunea Un Certain Regard, se vede acum în cadrul Festivalului Les Films de Cannes à Bucarest, la București, Cluj și Iași, iar de vineri, 29 octombrie, intră în cinematografele din toată țara.

26
/10
/21

Întâmplări fatale, criminali în serie, experimente cu urmări grave, vampiri și alte creaturi ale nopții sunt elementele cheie ale săptămânii filmelor de Halloween la Warner TV. Postul de televiziune propune unele dintre cele mai populare filme horror și SF, de la „From Hell” și „Halloween: H20” la maraton „Final Destination”, care pot fi vizionate până pe 31 octombrie.