Acting in English, ediţia a 7-a
https://www.ziarulmetropolis.ro/acting-in-english-editia-a-7-a/

Acting in English by James Longshore, Academia americană de Actorie, înfiinţată acum 2 ani în Bucureşti de actorul american James Longshore şi de producătorul Bianca Mina, anunţă cea de-a 7-a ediţie, Acting in English INTENSIVE.

Un articol de Petre Ivan|22 aprilie 2014

Acting in English a pornit din dorinţa de a oferi o educaţie cât mai completă într-o industrie în constantă schimbare, prin aprofundarea unor metode puţin predate în Bucureşti.

Cursul oferă dicţie şi neutralizarea accentului în limba engleză, analiză de scenariu, tehnici de film şi comedie şi o sesiune specială în construirea unei cariere. Actorii au şansa de a aplica toate aceste tehnici în spectacolul de absolvire unde interpretează scene din filme clasice americane.

Studenţii învaţă metodele de actorie Lee Strasberg, Stela Adler şi Sanford Meisner, sau “Sfânta Treime” a actoriei, aşa cum lui Coach James îi place să spună.

James Longshore şi Bianca Mina s-au cunoscut în industria de film din Los Angeles. Acum trei ani au decis să se mute în România şi împreună au pus bazele casei de producţie Vigilante Films, cu misiunea de a crea proiecte independente pentru piaţa internaţională.

JAMES_LONGSHORE

James este actor/scenarist/regizor precum şi acting coach şi dialogue coach. În cei trei ani în România a lucrat cu mulţi actori români în calitate de dialogue şi acting coach pe platourile producţiilor americane care se filmează în România. A pregătit actori romani pentru audiţii în Los Angeles şi pentru şcoli prestigioase din Londra.

De curând, Bianca Mina a devenit impresarul celor mai buni actori din toate ediţiile de Acting in English. Împreună speră să construiască o piaţă de film independent viabilă.

40 de ore de curs la Acting in English

Pentru mai multe informaţii despre cursuri, absolventi şi misiunea şcolii, intraţi aici şi aici.

WORKSHOPUL începe pe 28 aprilie într-un nou loc: Galeriile pictorului Bogdan Mihai Radu de pe Strada Semicercului nr. 10.

Acting in English INTENSIVE cumulează 40 de ore de curs împărţite astfel: Luni, Marţi de la 19.00 la 23.00, timp de 5 săptămâni. După terminarea cursurilor, studenţii beneficiază de o săptămână de repetiţii şi spectacolul de sfârşit – un showcase la care sunt invitaţi directori de casting şi profesionişti din lumea filmului.

Preţul workshopului este de 350 de euro. Cursurile sunt formate din maximum 6 studenţi iar admiterea se face în urma unei aplicaţii şi apoi un interviu. Pentru a primi o aplicaţie, sunaţi la 0737 343 429 sau pe e-mail la [email protected]

Foto cu Acting in English – Facebook oficial

12
/10
/16

“Toni Erdmann”, în regia lui Maren Ade, coprodus de Ada Solomon, desemnat drept cel mai bun film al anului de către Federația Internațională a Criticilor de Film (FIPRESCI), va deschide Festivalul Les Films de Cannes a Bucarest vineri, 14 octombrie, ora 18:30, în prezența regizoarei Maren Ade.

11
/10
/16

CRONICĂ DE FILM Filmat în bună parte în România, „Toni Erdmann”, al treilea lungmetraj al regizoarei germane Maren Ade, este o dramedie despre rolurile sociale şi măştile familiale spre care ne împinge viaţa şi de care ne este teamă să scăpăm pentru a redeveni noi înşine.

11
/10
/16

Abbas Kiarostami, unul dintre cei mai influenți cineaști ai ultimelor decenii, care s-a stins din viaţă, în iulie, anul acesta, la Paris, la vârsta de 76 de ani, va fi celebrat în cadrul unei retrospective la Les Films de Cannes à Bucarest (14 – 23 octombrie). Invitata specială, cu acest prilej, este actrița Mania Akbari, care va lua parte la proiecții și va discuta cu publicul în primele patru zile de festival.

10
/10
/16

“Sandra”, un scurtmeraj despre un grup de fete excentrice care sunt închise într-o pseudo-comunitate de fete în care violența și prietenia se împletesc într-un mod nefiresc a câștigat trofeul Timishort 2016 în valoare de 3500 de euro.

08
/10
/16

Rulează în cinematografele din țara noastră filmul artistic „Două lozuri” (regizor Paul Negoescu). Comedie românească, așadar mai puțin romantică și vag tragică. Nu se râde deloc rău.

07
/10
/16

Şapte dintre cele mai noi şi mai de succes producţii româneşti, printre care extrem de aşteptatele „Sieranevada” de Cristi Puiu şi „Inimi cicatrizate” de Radu Jude, dar şi clasicul „La Moara cu noroc” de Victor Iliu vor putea fi văzute, în cadrul unor proiecţii cu intrare liberă, la a doua ediţie a Zilelor Filmului Românesc la Chişinău, care va avea loc între 20 şi 23 octombrie la Cinema Odeon, cu participarea mai multor invitaţi speciali.

07
/10
/16

Actrița, regizoarea și scriitoarea Diane Keaton (70 de ani) va primi cea de-a 45-a distincție pentru întreaga carieră decernată de Institutul American de Film (AFI). Anterior, premiul a mai fost decernat printre alții lui John Williams, Jane Fonda, Mel Brooks și Morgan Freeman.

06
/10
/16

Între 17 și 23 octombrie 2016, Sibiul se conectează vreme de 7 zile cu realități din lumea largă pe calea filmului documentar, la Astra Film Festival, ediția cu numărul 23. Fuocoammare, premiat cu Ursul de Aur la Berlinale 2016, va fi proiectat vineri, 21 octombrie, de la ora 21:30 la Sala Thalia.

05
/10
/16

Pe când „Câini” încă nu intrase în cinematografe, l-am provocat pe regizorul Bogdan Mirică la o scurtă discuție despre zilele petrecute pe platoul de filmare, dar și despre ce înseamnă pentru el premiile, masterul de scenaristică de la Londra sau simpatia vizbilă a publicului pentru un film românesc.

05
/10
/16

Ediția #11 a Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est are loc în perioada 7-16 octombrie, la Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinemateca Eforie, Institutul Cervantes, Centrul CINETic, Club Fabrica și Club Control. Festivalul se deschide pe 7 octombrie cu La Tortue Rouge (Țestoasa roșie), o co-producție Franța-Belgia-Japonia în regia lui Michael Dudok de Wit.

05
/10
/16

De la incisive la joviale, cele 25 de filme selecționate în competiția Filminute 2016 aduc o gamă de perspective și povești captivante din 17 țări. Cea de-a 11-a ediție a FILMINUTE, festivalul internațional de filme de un minut, debutează în această săptămână cu o colecție a celor mai bune filme ultrascurte din lume, fiecare împachetând o poveste completă în fix un minut.