Alexandru Papadopol debutează în dublajul de animaţie cu ,,Savva: Inimă de războinic”
https://www.ziarulmetropolis.ro/alexandru-papadopol-debuteaza-in-dublajul-de-animatie-cu-savva-inima-de-razboinic/

Actor al teatrului Odeon şi unul dintre cele mai importante nume ale generaţiei sale, Alexandru Papadopol s-a remarcat în urma apariţiilor sale tv şi are deja o impresionantă carieră cinematografică, urmând ca din 11 decembrie să debuteze în dublajul de animaţie, odată cu lansarea filmului ,,Savva: Inimă de războinic” pe marile ecrane.

Un articol de Liliana Matei|5 decembrie 2015

,,Trebuie să mărturisesc că e prima oară când fac un dublaj de desene animate şi am ceva emoţii. Mă bucur să-l dublez pe lupul Anggee, pentru că filmul mi se pare foarte bun. Am râs de multe ori în timpul dublajului, iar asta cred ca este cel mai important pentru un desen animat, să fie amuzant.

Presupun că principalul barometru sunt copiii noştri. Fiica mea deja este foarte încântată că dublez un personaj în Savva şi abia aşteaptă să mă audă pe ecran.”, a declarat Alexandru Papadopol despre experienţa dublajului pentru animaţia ,,Savva: Inimă de războinic”.

afis_SavvaO apariţie neaşteptată, Anggee pare să fie ultimul lup alb cu puteri magice rămas în viaţă. Acesta porneşte în călătorie alături de Savva din dorinţa de a-l ajuta şi din convingerea că se află în compania războinicului pe care lumea îl aştepta. Între cei doi se va lega imediat o prietenie extrem de strânsă. Misterios şi calm, lupul îl va îndruma pe Savva în misiunea lui şi îi va oferi cele mai bune sfaturi pentru a-şi salva familia. Totuşi, personajul ascunde un secret uriaş care ar putea afecta radical destinul celui mai bun prieten al său.

O animaţie 3D spectaculoasă destinată celor mici, „Savva: Inimă de războinic” aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului.

Animaţia dublată în limba română îi are deja în distribuţie pe Alina Eremia în rolul lui Savva, Nicole Cherry ca simpatica Puffy, Alexandru Papadopol în rolul lui Anggee, dar şi alte voci celebre pe care le veţi decoperi urmărind filmul la cinema.

09
/11
/22

CRONICĂ DE FILM Cineastul suedez Ruben Östlund a râs dintotdeauna de ridicolul şi prostia oamenilor, pornind de la compatrioţii săi şi mai ales de la cei din clasele de sus. În “Triangle of Sadness” (2022), filmul care i-a adus în acest an un al doilea Palme d`Or la Cannes, satira e împinsă la extrem.

27
/10
/22

În cele 4 zile de festival au fost peste 300 de oameni în public, în cele 3 locații: la Cinema Victoria, Faber și Facultatea de Arte și Design. Festivalul a fost deschis cu “Pentru minte tu ești Ceaușescu“, în regia lui Sebastian Mihăilescu, care a avut asociat și primul Q&A al festivalului, și s-a încheiat la Faber, cu proiecția filmului „Alb pe Alb”, în regia lui Viera Čákanyová.

26
/10
/22

În luna noiembrie, la History Channel puteţi urmări un documentar despre istoria Colosseumului (cea mai celebră arenă din toate timpurile), cum este viața trăită în munți, ce știa omenirea în antichitate despre extratereștrii și cum s-au păstrat până astăzi legendele faraonilor.

25
/10
/22

După un turneu sold out al echipei în mai multe orașe din țară, filmul Capra cu Trei Iezi intră oficial în cinematografe pe 28 octombrie, în weekendul de Halloween. Bazat pe povestea lui Ion Creangă, filmul a fost primit de public cu surprindere și nostalgie: scenariul respectă basmul lui Creangă, care este, în fond, o poveste de groază, nu neapărat una de adormit copiii. În rolurile principale joacă Maia Morgenstern și Marius Bodochi, iar regia este semnată de Victor Canache.

21
/10
/22

Duminică, 23 octobrie, de la 18.30, la Cinema Astra va avea loc proiecția filmului documentar dedicat Brașovului, realizat de tinerii care au participat la cursurile „Be-Brașov: retrocedarea emoțiilor I memoria orașului”. Participanții la eveniment vor asista și la o reprezentație de tip teatru verbatim și la o expoziție cu fotografii din Brașov.