Au mai rămas cinci zile în care se pot înscrie proiecte ce pot schimba România la RestartRomania.ro
https://www.ziarulmetropolis.ro/au-mai-ramas-cinci-zile-in-care-se-pot-inscrie-proiecte-ce-pot-schimba-romania-la-restartromania-ro/

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte. În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri […]

Un articol de |9 octombrie 2012

ReStart România anunţă că mai sunt încă cinci zile pentru înscrierea de proiecte care pot schimba România, până pe 12 octombrie inclusiv, fiecare putând trimite idei de proiecte care pot schimba viaţa din cartierul, oraşul sau comunitatea în care trăieşte.

În competiţie s-au înscris deja peste 70 de idei de proiecte, printre aceastea fiiind propuneri pentru sisteme de vot electronic sau pentru monitorizarea cheltuielilor publice inutile, dar şi o hartă a accesibilităţii pentru persoanele cu dizabilităţi, un ghid de iubit Bucureştiul, o platformă de interacţiune între administraţiile de bloc şi locatari şi o hartă a faptelor bune din România.

ReStart România este o competiţie deschisă tuturor în care se propun, discută şi dezvoltă proiecte care promovează utilizarea de resurse şi tehnologii online pentru rezolvarea unor probleme sociale. Dacă şi tu ai idei care pot schimba în bine o mică partea din lumea ta, înscrie-te în competiţie. Dacă ideea ta este votată de public şi convinge juriul ai şansa să primeşti 5.000 de dolari pentru a dezvolta şi implementa proiectul mai departe.

Mai multe detalii pot fi găsite pe www.restartromania.ro sau pe www.facebook.com/RestartRomania.

ReStart Romania este un proiect al TechSoupRomânia, realizat cu sprijinul unei finanţări a Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Parteneri sunt Microsoft România, Senior Interactive şi Fundaţia Româno-Americană, proiectul fiiind realizat cu sprijinul unei finanţări din partea Ambasadei SUA în România.

Campania este sprijinită de Gândul.info, alături de Mediafax, Business Magazin, Decât o Revistă, Gazeta de Sud, ZeList Monitor.

Sursa: Mediafax

05
/04
/24

Brașov Jazz & Blues Festival, unul dintre marile festivaluri urbane de gen din România, revine între 15 și 18 august 2024, cu cea de-a 12-a ediție, iar orașul Brașov va fi din nou gazdă pentru peste 100 de artiști din toate colțurile lumii, care vor învălui publicul în ritmurile vibrante ale muzicii născute din jazz și blues.

04
/04
/24

Evenimentele interdisciplinare propuse în proiectul de cercetare coregrafică ROOTS, un proiect AREAL co-finanțat de AFCN, vin în întâmpinarea crizei generalizate care ne împresoară, căutând soluții pe măsura complexității problemelor suprapuse și interdependente cu care ne confruntăm, îndemnând la o explorare a rădăcinilor ce unesc omul, societatea în care trăim și întreaga biosferă.

02
/04
/24

Institutul Cultural Român participă în premieră, prin ICR Bruxelles și Centrul Național al Cărții, cu un stand propriu la „Foire du livre de Bruxelles / Târgul Internațional de Carte de la Bruxelles”, care se va desfășura în perioada 4-7 aprilie 2024, la Centrul de expoziții Tour et Taxis din capitala Belgiei.

02
/04
/24

Mobius & The Institute transformă centrul Bucureștiului într-un hotspot al culturii Hip-hop. Cea mai mare expoziție a artistului Saddo ocupă Piața Amzei.

29
/03
/24

Romanian Design Week, un festival multidisciplinar dedicat industriilor creative ce promovează designul, arhitectura, creativitatea și inovația, lansează în colaborare cu UniCredit Bank un concurs destinat tinerilor ilustratori și designeri grafici din România, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani. Scopul competiției este crearea colecției oficiale de obiecte de merchandising pentru festival, având ca temă "Unlock the City".

29
/03
/24

Una din trei femei se confruntă cu pierderea sarcinii de-a lungul vieții. Una din șase femei se confruntă cu infertilitatea. Una din două femei trece prin depresie și/sau anxietate, în urma pierderii unei sarcini, sau în contextul problemelor de infertilitate. În pofida frecvenței lor, aceste experiențe sunt totuși unele dintre cele mai stigmatizante și izolante din societate.