Bobonete, Văncică, Diță și Rait – La vremuri noi, glume noi!
https://www.ziarulmetropolis.ro/bobonete-vancica-dita-si-rait-la-vremuri-noi-glume-noi/

Spectacolele de stand-up comedy cu Bobonete, Văncică, Diţă şi Rait de pe 17 & 18 decembrie la Sala Palatului sunt sold-out! La cererea publicului, spectacolul „La vremuri noi, glume noi!” va avea loc şi pe 16 decembrie, de la ora 19.30.

Un articol de Petre Ivan|30 noiembrie 2015

Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait au susținut primul show de stand-up comedy la Sala Palatului anul trecut în decembrie.

Succesul colosal pe care l-au înregistrat și numeroasele solicitări venite din partea fanilor au determinat organizatorii să pună în vânzare anul acesta două spectacole. Totuși, Sala Palatului s-a dovedit neîncăpătoare, astfel încât va avea loc și cel de-al  treilea spectacol, miercuri, 16 decembrie, de la ora 19.30.

Cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România promit un show care să scoată fanii din lumea cenușie a știrilor și politicii, cu glume pentru toată lumea, atât pentru cei care i-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată.

Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

Bobonete, Văncică, Diță și Rait în show-ul „La vremuri noi, glume noi!” – Sala Palatului, 16, 17 & 18 decembrie, ora 19.30.

Foto: Bobonete, Văncică, Diță și Rait – facebook

17
/11
/15

Cântărețul și actorul francez Charles Aznavour a primit Ordinul Coroanei în grad de comandor, înaltă distincție acordată de regele Philippe al Belgiei, la propunerea ministrului Afacerilor Externe, Didier Reynders. Charles Aznavour, unul dintre cei mai apreciați, iubiți și mai longevivi cântăreți francezi, a împlinit, pe 22 mai, 91 de ani.

17
/11
/15

Trompetistul american Miles Davis a fost desemnat cel mai bun artist de jazz din toate timpurile, în urma voturilor exprimate de ascultătorii postului BBC Radio. Topul 10 al celor mai buni artişti de jazz cuprinde nume precum Louis Armstrong, Ella Fitzgerald şi Billie Holiday.

16
/11
/15

Cunoașteți clișeul: fiecare om e alt om. Cu atât mai mult, vă spun, cu atât mai mult fiecare spectacol de teatru e un alt spectacol de teatru, chiar dacă pe afiș e același titlu. Minunea teatrului, pe scurt: mereu e altfel.

16
/11
/15

Cornel Todea, de la a cărui naștere se împlinesc 80 de ani în 18 noiembrie, a abordat cu vervă și imaginație textul lui Paul Ioachim, în care dramaturgul amestecă viața de zi cu zi cu cea de pe scenă. Rolurile principale sunt interpretate de Damian Crâșmaru, Mircea Rusu, Ileana Cernat și Oana Ioachim. Spectacolul poate fi vizionat în această seară, de la ora 20.10, la TVR 2

16
/11
/15

În urmă cu mai bine de un secol, într-o zi de 16 noiembrie (1903) se năştea Dumitru Staniloae, autoritate proeminentă a teologiei europene și cel mai mare teolog român. Membru titular al Academiei Române, Părintele Staniloae a lucrat vreme de 45 de ani la traducerea lucrării "Filocalia sfintelor nevoințe ale desăvârșirii" (în douăsprezece volume).

15
/11
/15

Vineri, 13 noiembrie: superstițioșii s-ar feri de lansări de discuri în această zi, însă, cum 3 albume importante și interesante se lansează pe 13 noiembrie 2015, se poate spune că este o zi fastă. Vladimir Horowitz – Return to Chicago (un recital susținut la Chicago, în 1986, de celebrul pianist), “Petrică și lupul” de Serghei Prokofiev, în lectura lui Alice Cooper, legendarul rocker, și concerte de Brahms și Bartok înregistrate de violonista olandeză Janine Jansen găsim pe aceste trei albume.

14
/11
/15

Muzică de Oscar, Tony pentru costume, și o nemuritoare poveste Disney. În această iarnă, Broadwayul vine la București să demonstreze că iubirea învinge întotdeauna. Spectacolele se vor juca în limba engleză, cu subtitrare în limba română (4-6 decembrie, Romexpo).