Carnaval, cu Magicianul şi Buna Poveştilor, la Teatrul Național pentru Copii
https://www.ziarulmetropolis.ro/carnaval-cu-magicianul-si-buna-povestilor-la-teatrul-national-pentru-copii/

Carnavalul, cel mai apreciat dintre spectacole şi cel mai aşteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Naţional pentru Copii vă aşteaptă la Sala Media de la TNB. Două duminici la rând, copiii vor avea parte de sărbătoare. În buna tradiţie a locului, niciun carnaval nu va semăna cu celălalt.

Un articol de Petre Ivan|20 februarie 2014

Carnavalul, cel mai apreciat dintre spectacole și cel mai așteptat dintre evenimentele stagiunii la Teatrul Național pentru Copii vă așteaptă la Sala Media de la TNB. Două duminici la rând, copiii vor avea parte de sărbătoare. În buna tradiție a locului, niciun carnaval nu va semăna cu celălalt.

Duminică, 23 februarie, de la ora 11.00, sunteți așteptați la Carnavalul de lăsata secului, iar duminica următoare, pe 2 martie, tot de la ora 11.00, va avea loc Carnavalul de primăvară.

Poveștile românilor vor fi din nou aici, la întâlnirea cu voi, cei mai mici dintre spectatorii teatrului.

În ritm de carnaval, cei buni se vor confrunta și de această dată cu încercările grele și cu capcanele celor răi la suflet, promit cei din conducerea Teatrul Național pentru Copii.

Nemuritoare personaje de basm, frumoase tradiții din bătrâni,  precum și costume dintre cele mai originale îi vor încânta pe toți participanții la acest colorat început de primăvară.

Carnaval

Să fii copil e un lucru serios, susțin gazdele dumneavoastră, invitându-vă să vă pregătiți cât se poate de bine, de la mască și costum până la povestea care însoțește personajul ales de voi.

Foto: Carnaval – Teatrul Național pentru Copii

02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.