Câştigă două invitaţii la filmul „The Purge. Noaptea judecăţii“, cu Ethan Hawke!
https://www.ziarulmetropolis.ro/castiga-doua-invitatii-la-filmul-the-purge-noaptea-judecatii-cu-ethan-hawke/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „The Purge. Noaptea judecăţii“, valabile până pe 11 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Un articol de Laura Iancu|26 iunie 2013

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „The Purge. Noaptea judecăţii“, valabile până pe 11 iulie, la Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Cum ar fi dacă o noapte pe an ai avea voie să ucizi fără să fii pedepsit, 12 ore în care nici poliţia şi nici salvarea nu ar funcţiona şi totul pentru ca în restul anului să trăieşti liniştit, fără teama că ai putea fi atacat? Cum ar fi să ai o noapte pe an în care să poţi dezlănţui fiara din tine asupra celui pe care îl urăşti, dar pe care nu ai voie să-l atingi în restul anului? Ethan Hawke deţine rolul principal într-un thriller tulburător.

Citiţi şi: Ethan Hawke: „Filmele lui Cristian Mungiu sunt excepţionale“

Într-o Americă devastată de crime şi cu închisori sufocate de infractori, guvernul decide ca, o dată pe an, să se instaureze 12 ore în care orice fel de activitate criminală să se poată desfăşura fără să fie pedepsită. Poliţia nu va putea fi chemată. Spitalele îşi vor suspenda activitatea.

E o noapte în care cetăţenii îşi vor regla diferendele fără să le fie teamă că vor fi pedepsiţi. Într-o asemenea noapte copleşită de violenţă, o familie e nevoită să suporte consecinţele deciziei de a lăsa să intre în casa lor un străin vânat ca să fie omorât.

Maeştrii thrillerului

Când un străin (Edwin Hodge, „Cougar Town“) pătrunde pe proprietatea bine împrejmuită a lui James Sandin (Ethan Hawke, „Training Day“, „Sinister“) în noaptea Purificării, se declanşează o serie de evenimente care ameninţă să-i devasteze familia. Acum depinde numai de James, de soţia lui, Mary (Lena Headey, „Game of Thrones“) şi de copiii lui, Charlie (Max Burkholder, „Parenthood“) şi Zoey (Adelaide Kane, „Teen Wolf“) să treacă noaptea fără să se transforme în monştrii de care încercaseră până acum să se ascundă.

Filmul este regizat de James DeMonaco (scenarist la filmele „Assault on Precinct 13“ şi „The Negotiator“ şi regizor al filmului „Staten Island“).

Înscrie-te la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să menţionezi, într-un comentariu pe site, care este numele actorului din rolul principal, până miercuri, 3 iulie. Cei doi câștigători, aleşi prin tragere la sorţi joi, 4 iulie, vor primi fiecare câte o invitaţie pentru două persoane, valabilă până pe 11 iulie 2013.

Invitaţiile se ridică de la sediul Teatrului Metropolis (Str. Mihai Eminescu nr. 89), de luni până vineri, între orele 12.00 și 17.00, iar locurile se vor lua de la casa de bilete a cinematografului Hollywood Multiplex Bucureşti Mall.

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi!

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.