Ce podcasturi mai ascultăm: “Pauza de bine” cu Cristina Oțel
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-podcasturi-mai-ascultam-pauza-de-bine-cu-cristina-otel/

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îţi creezi o viaţă care îţi vine ca turnată. “Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlneşti cu tine, dacă eşti pregătit să trăieşti o viaţă mai conştientă, aliniată cu valorile tale” – Cristina Oţel.

Un articol de Dan Boicea|17 ianuarie 2022

Podcastul este realizat de Cristina Oțel – Trainer & Life Design Coach cu peste 14 ani de experiență în Learning & Development. În 2018 a părăsit corporația în favoarea antreprenoriatului și însoțește oamenii în călătoriile lor de evoluție.

1. Cel mai ascultat episod al podcastului tău este…

cel despre neuroștiința obiceiurilor în care l-am avut invitat pe Paul Olteanu de la Mind Architect…

2. Cea mai interesantă idee pe care ai auzit-o într-un episod al podcastului realizat de tine este…

Nu există episod în care să fiu în dialog cu un invitat și să nu extrag măcar o idee interesantă. Totuși, când am citit întrebarea, prima idee de care mi-am amintit a fost: ”Nimeni nu are nevoie de vinovăția ta”.

3. Cum îl poate ajuta podcastul pe ascultătorul tău?

Ascultătorii îmi spun că le dă o stare de bine, că îi inspiră, îi ajută să vadă lucrurile dintr-o perspectivă nouă, că învață lucruri noi și intră în contact cu invitații. Eu cred că schimbările apar cu adevărat abia atunci când oamenii aplică ceea ce aud în episoadele de podcast, respectiv atunci când conștientizările sunt dublate de acțiune.

4. Ce alt podcast mai recomanzi și de ce?

Cel mai des ascult podcast-uri precum School of Greatness (Lewis Howes), On Purpose (Jay Shetty), Online Marketing Made Easy (Amy Porterfield).

5. Care sunt cele mai dragi trei episoade pe care le-ai realizat?

Dragi îmi sunt toate, dar dacă ar fi să mă limitez la doar 3, aleg așa:

Cum îți simplifici viața – Mădălina Preda – Profesional Organizer are o energie aparte, un mod aproape magnetic de a vorbi despre cum planificarea și organizarea ne pot simplifica viețile.

De ce să îmbrățișezi iernile sufletului tău – Un dialog liniștitor și inspirațional cu autoarea Katherine May despre cartea ei ”Wintering”

Episodul special de final de an înregistrat cu copiii mei – pentru gândirea lor magică și felul în care privesc lumea la 5, respectiv 10 ani
Linkuri unde poate fi ascultat podcastul

Spotify
Anchor
Apple Podcasts
Stitcher
YouTube
Google Podcasts
Amazon

Ce este un podcast

Podcastul este o emisiune audio înregistrată, pe diverse teme, pe care o poți asculta pe mai multe platforme și cu diverse dispozitive: desktop, smartphone, tabletă, iPod.

Vedeți aici și alte recomandări de podcasturi românești.01
/03
/22

Concertele 𝑬𝒀𝑬𝑫𝑹𝑶𝑷𝑺 au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau „Mai Stai".

24
/02
/22

Ioan Tugearu vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate totalitară şi/sau democratică, situaţia profesională a dansatorului român, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

22
/02
/22

Sergiu Anghel vorbeşte despre: moda spectacolelor de balet sovietice din anii ’70, semnificaţia repertoriului Operei Române, valoarea dansului pe plan european, succesul unui spectacol de dans într-o societate, situaţia profesională a dansatorului român, moneda „euro“ în spaţiul european al culturii, într-un interviu publicat în cartea „Românii secolului XXI“, de Rhea Cristina.

15
/02
/22

„Jack of all Trades“ este o formație de rock alternativ, care susține că oferă publicului un produs muzical „autobiografic și complet sincer de la cap la coadă”. În noiembrie 2014, aceștia au lansat primul videoclip, „Cum vrei să fiu”, marcând totodată și începutul activității de concerte live.

17
/01
/22

Ziarul Metropolis vă recomandă „Pauza de bine“, un podcast despre life design, despre cum să îți creezi o viață care îți vine ca turnată. "Îmi place să spun că Pauza de Bine e locul în care te invit să te întâlnești cu tine, dacă ești pregătit să trăiești o viață mai conștientă, aliniată cu valorile tale" - Cristina Oțel.

12
/11
/21

O întâlnire cu scriitorul portughez José Luís Peixoto, prezent în acest an la Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași (FILIT), pornind de la romanul „Autobiografia”, disponibil în limba română la Editura Pandora M. Despre Lisabona, José Saramago și Pilar del Rio, anii ’90 și provocări în literatura contemporană, cu unul dintre cei mai apreciați autori de limbă portugheză de azi!

28
/10
/21

A jucat în peste 60 de filme, a colaborat cu regizori din întreaga lume, de la Luchino Visconti și Liliana Cavani, la Woody Allen, Sidney Lumet și Alan Parker. Duminică, 31 octombrie, la 23.00, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe de film şi teatru pe plan internaţional, Charlotte Rampling este invitata lui Cătălin Ştefănescu la „Garantat 100%”, de la TVR 1.