Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a împlinit un an!
https://www.ziarulmetropolis.ro/centrul-cultural-casa-artelor-sector-3-a-implinit-un-an/

Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a colaborat cu peste 3.200 de copii şi 650 de artişti. Instituţia a organizat anul trecut 14 evenimente culturale la care a colaborat cu peste 3.200 de copii şi 650 de artişti, la care au participat peste 80.000 de spectatori.

Un articol de Petre Ivan|6 februarie 2014

Centrul Cultural Casa Artelor sector 3 a colaborat anul trecut cu peste 3.200 de copii și 650 de artiști. Instituţia a organizat 14 evenimente culturale la care au participat peste 80.000 de spectatori.

Printre evenimentele culturale organizate de Centrul Cultural Casa Artelor în 2013 s-au numărat programele „Pepiniera de talente”, „Zilele multiculturalității”, „Tabăra de creație eco-music-art sculptura mileniului 3”.

De asemenea, Centrul Cultural a organizat și o serie de evenimente aflate la primele ediții, respectiv Festivalul de teatru independent-FNTI, Gala performanței, concertele de Crăciun, concertul extraordinar de Crăciun cu participarea sopranei Angelei Gheorghiu, a Corului Madrigal și a Orchestrei Naționale Radio.

Centrul Cultural Casa Artelor

Directorul fondator al Centrului Cultural Casa Artelor sector 3 este regizorul de teatru Alice Barb

Centrul Cultural Casa Artelor a lansat și un album de colinde românești intitulat „O, ce veste minunată”, în interpretarea sopranei Angela Gheorghiu și realizat în parteneriat cu Corul Madrigal, Orchestra Națională Radio și Fundația Angela Gheorghiu.

În 2013 a fost deschisă și o sală de teatru în sediul Centrul Cultural Casa Artelor, iar Parcul Titan a fost transformat în Parcul Artelor. Instituţia a fost înființată pe 1 februarie 2013 de Primăria Sectorului 3 și funcționează sub autoritatea Consiliului Local Sector 3.

Evenimentele organizate de Centrul Cultural Casa Artelor sunt finanțate de Primăria Sectorului 3.

Foto cu Centrul Cultural Casa Artelor sector 3, Alice Barb – facebook

29
/02
/24

Noua producție a Fundației Culturale „Camil Petrescu”, podcastul TEATRUL (DE) AZI, continuă seria dialogurilor cu directorul de imagine și producătorul Zomir Dimovici despre felul în care vedem, citim și percepem teatrul astăzi.

29
/02
/24

Teatrul Masca și grupul de creație sonoră „Immersonic” vă invită la sediul din Bd. Uverturii Nr. 14, la primul eveniment din seria de „sinestesis live / incursiuni în sinele total”, o întâlnire de creație spontană între scriitori (poeți și prozatori) activi pe scena literară românească și artiști sau performeri din domeniul sunetului.

29
/02
/24

Teatrul de Balet Sibiu a programat la începutul lunii martie, la Sala Mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu” Sibiu, spectacolul de teatru-dans „Despre noi-About us”, scenariul și regia Beatrice Rancea, coregrafia Dragoș Roșu și Beatrice Rancea. Inspirat de destinul companiei sibiene de balet, spectacolul „Despre noi- About us” se dansează la Teatrul de Balet Sibiu, în data de 02 martie 2024, ora 19:00, și îi are ca invitați speciali pe actorii Naționalului bucureștean, Iuliana Moise și Claudiu Bleonț.

28
/02
/24

Filmul documentar AMAR, regizat de Diana Gavra, va avea putea fi văzut în premieră în cinematografe din 8 martie, iar până atunci spectatorii se vor putea întâlni cu regizoarea și parte din echipa filmului în două evenimente speciale:

28
/02
/24

Romanian Design Week, festivalul multidisciplinar dedicat industriilor creative, organizat de The Institute și prezentat de UniCredit Bank, lansează apelul de înscrieri în circuitul RDW Design GO!.

28
/02
/24

Diana Vasile, PhD, psihoterapeut și Președinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT), lansează astăzi cartea Anatomia traumei. Cum să ai o viață mai bună când sufletul te doare, publicată la editura Bookzone. Rezultatul a peste 25 de ani de studiu, practică și cercetare în domeniul psihotraumatologiei, cartea oferă o perspectivă completă asupra impactului traumei în viețile noastre, dar și asupra modalităților de recuperare post-traumatică.