Corina Boboc și-a lansat noua colecție, „Jellyfish on Pluto“
https://www.ziarulmetropolis.ro/corina-boboc-%c8%99i-a-lansat-noua-colec%c8%9bie-%e2%80%9ejellyfish-on-pluto%e2%80%9c/

Evenimentul lansării noii colecţii a Corinei Boboc, absolventă a Universităţii de Arte Bucureşti, secţia Design Vestimentar si proaspăt absolventă de master, secţia Scenografie, UNATC Bucureşti, a avut loc la teatrul Unteatru, sub forma unei expoziţii cu 19 ţinute, colecţia intitulându-se Jellyfish on Pluto.

Un articol de Petre Ivan|31 mai 2018

Colecția a fost inspirată din viața subacvatică, printurile hainelor fiind o extensie a meduzelor. Tânărul designer a vorbit în deschidere despre echipa ei, o echipă tânără, formată din două fete talentate, Mihaela Bucurel, cea cu care Corina a colaborat pe partea de croitorie și Ioana Petre, pe partea de print.

Totodată, a vorbit și despre materialele pe care le-a ales pentru colecția de vară și despre motivația de a le folosi : „Materialele sunt 100% naturale, strict din motive personale. Pentru lejeritate, pentru că e deja prea mult plastic în jurul nostru, măcar ce purtăm să fie natural și plăcut pielii.”

Corina a precizat faptul că în curând își va lansa site-ul, unde colecția va fi disponibilă pentru comenzi online, dar până atunci invită oamenii să o urmărească pe Facebook și pe Instagram.

Vedeți aici o galerie foto de la eveniment.

08
/05
/18

Se împlinesc, astăzi, 115 ani de la moartea unuia dintre cei mai talentaţi, influenţi şi interesanţi artişti ai secolului al XIX-lea. În primăvara anului 2015, tabloul său “Nafea Faa Ipoipo?" ("Când te vei căsători?"), realizat în anul 1892, devenea cea mai scumpă operă de artă din istorie, după ce era achiziționat pentru suma de 300 de milioane de dolari. Recordul lui Gauguin a rezistat doar un an și jumătate, până în noiembrie 2017, când “Salvator Mundi”, pictura atribuită lui Leonardo da Vinci, era cumpărată cu 450,3 milioane de dolari.

07
/05
/18

Comunitatea “Domnițe cu altițe” vă invită duminică, 13 mai 2018, la cea de-a doua ediție a Paradei Portului Popular românesc în București. Parada va străbate Calea Victoriei pana în Centrul Vechi, la Hanul lui Manuc.