„Dl. Goe și ai lui”, pe scena Teatrului Stela Popescu
https://www.ziarulmetropolis.ro/dl-goe-si-ai-lui-pe-scena-teatrului-stela-popescu/

Un nou spectacol va vedea lumina rampei, la începutul lunii aprilie, pe scena Teatrului Stela Popescu. Este vorba despre „Dl. Goe şi ai lui”, un musical semnat Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, cu Stela Popescu în distribuţie.

Un articol de Petre Ivan|29 martie 2017

Aceasta este a noua premieră a Teatrului Stela Popescu (TSP), instituție înființată în 2016.

Din distribuția spectacolului, alături de Stela Popescu, fac parte: Daniel Filipescu, Andrei Lazăr, Andreea Blidaru, Ștefan Popov, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Silviu Mihăilă, Rodica Ștefan, Adrian Dima, Florian Bala, Ștefan Fieraru. Își dă concursul Baletul TSP. Coregrafia aparține lui Ștefan Soare.

„Dl. Goe și ai lui” este o tălmăcire modernă, palpitantă a schițelor lui I.L. Caragiale, un spectacol care îmbină comicul de situație cu neprevăzutul, o derulare filmică, sub inspirata baghetă regizorală a lui Dan Tudor, cel care a montat la TSP și „Chirița la Iași”, cu premiera în ianuarie 2017.

Personaje precum Goe, Mamița, Mam’Mare, călători ciudați — toți vă așteaptă în trenul buclucaș, în toate gările uitate de Dumnezeu, unde orice se poate întâmpla!

Primele reprezentații vor avea loc pe data de 3 și 4 aprilie, ora 10:00, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, iar premiera este programată pentru 8 aprilie (ora 11:00). De asemenea, publicul e așteptat și la 10 și 11 aprilie, ora 10:00.

Foto: Dl. Goe și ai lui – facebook

02
/02
/24

În perioada 5 – 23 februarie 2024, Elite Art Gallery vă invită la expoziția artistului Leo Dolghier Oleg, „Symbiosis”, curatoriată de istoricul de artă, Felicia Acsinte. În cadrul vernisajului, care va avea loc pe data de 8 februarie, începând cu ora 18:00, expoziția va fi îmbogățită cu un element interactiv și dinamic, prezentat de artistul performer, Alexandru Medinschi, completând astfel călătoria vizuală printr-o experiență captivantă.

02
/02
/24

„Apropo de poveste” este despre poveste, poveștile în care credem cu toții și pe care ne place să le ascultăm. Dar povești reale, din socialul imediat. Proiectul propune un laborator de teatru dedicat tinerilor absolvenți, care combină ateliere pe estetici teatrale neconvenționale (măști, teatru-dans, teatru de animație) cu tematici sociale pentru a produce două producții noi de teatru, inovatoare.

31
/01
/24

RECOMANDĂRI Ziarul Metropolis vă recomandă, în prima lună din an, o întoarcere în fabuloasa lume a cărților. Biblioteci, obsesii, mistere, personaje și o pasiune salvatoare, în 3 cărți despre cărți, care fac deliciul oricărui iubitor de literatură.

31
/01
/24

Povestea din Ivona, Principesa Burgundiei de Witold Gombrowicz, cel mai mare dramaturg polonez, este adusă în contemporaneitate de Andrei și Andreea Grosu, la Teatrul Nottara, într-o montare inedită, tulburătoare, care îi va oferi spectatorului ocazia să se privească într-o oglindă a adevărului frust, neîndulcit. Premiera oficială are loc pe 9 februarie, la Sala „George Constantin”, de la ora 19:30.

31
/01
/24

În februarie, pe HBO Max ai conținut nou de urmărit în fiecare zi a lunii! Cu 29 de titluri noi, este la alegerea ta dacă vrei să urmărești cele mai noi filme, seriale, documentare, animații de pe HBO Max sau, de ce nu, să te pui la curent cu altele dintre sutele de titluri care sunt deja pe platformă.

30
/01
/24

În luna februarie, „Noaptea Albă a Filmului Românesc” este dedicată unui apreciat cineast, reprezentant al Noului Val în cinematografie: Cătălin Mitulescu regizor, scenarist şi producător. TVR Cultural, TVR Internațional și TVR Moldova invită telespectatorii în noaptea de sâmbătă, 3 spre 4 februarie, la un maraton cinematografic alături cele mai reprezentative şi premiate creaţii semnate de Cătălin Mitulescu.

30
/01
/24

Într-un spectacol-colaj mod portret, „Caracatița“, care marchează și prima întâlnire artistică a Catincăi Drăgănescu cu Teatrul Masca, regizoarea stratifică familia disfuncțională contemporană, în care părintele se cunoaște prin „Copilul meu, niciodată!”, iar copilul pare mai degrabă nevoit să se crească singur și, deloc întâmplător, să-și găsească refugiul în abuzul de substanțe.