Dana Rotaru

Este lect. univ. dr. al Facultății de Teatru a UNATC ,,I.L.Caragiale” București unde susține cursuri de Arta Actorului, Teatru Muzical, Dramaturgie-Actorie. Este trainer la Extreme Training unde susține cursul Puterea Vorbirii – Curs aplicat de dicție. Este actriță liber-profesionistă, colaborând cu Teatrul Elisabeta, Teatrul În Culise, Teatrul Act, Teatrul Nottara, Teatrul din Buzău, Spice Club, etc. Este autoarea unei serii de articole de specialitate în Arta Actorului și Tehnica vorbirii scenice. Este Doctor în Teatru cu teza ,,Actorul în evoluția spectacologiei ultimelor decenii ale secolului XX”.

08
/03
/17

Ana a teminat recent filmările la primul ei lungmetraj american, „Induced Effect”, în care l-a avut ca partener pe Eric Roberts și a început repetițiile la „Upstart”, un show TV despre realizarea unui Start-Up YouTube Channel. Între filmări, a finalizat un pictorial care celebrează actrițe îndrăgite de publicul român.

14
/02
/17

Pe 17 februarie, de la ora 20.00, la Sala Atelier din Matei Voievod 75-77 se joacă ''Medeea'', un spectacol scris și regizat de Andreea Iacomiță. Este cea mai nouă producție a Laboratorului de creație inițiat de Iaco și echipa sa de tineri actori. Vă invităm să o descoperiți pe Andreea Iacomiță în interviul următor.

15
/06
/16

Adrian Titieni este profesor universitar și actor cu o bogată activitate în teatru, film şi televiziune. Dar spune că, în primul rând, este antrenor cu experiență de aproape 25 de ani întru formarea tinerilor actori.

09
/05
/15

Actor la Teatrul Mic și alergător pe coclauri, cum îi place să se prezinte, Bogdan Talașman aleargă azi la un maraton montan (Ecomarathonul de la Moieciu de Sus – 42 de km). O face pentru Teatrul său și o face cu Bucurie.

13
/03
/15

NOUA GENERAŢIE DE ARTIŞTI Din 2008 este actor, licenţiat al Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografică ,,I.L.Caragiale”. A jucat şi joacă la Nottara, Comedie, Mic, Foarte Mic, dar şi la Green Hours şi Godot. Luni, 16 martie 2015, la ora 19.30, Sala „George Constantin“ a Teatrului Nottara, Şerban Gomoi joacă în spectacolul „Mizantropul“ de Molière, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu.

20
/02
/15

De 40 de ani slujeşte scena şi este încă îndrăgostit de teatru. Bogat sufleteşte şi profesional, actorul Dan Condurache îşi gestionează timpul şi fiinţa cu mare cumpătare, cu sinceritate, uneori cu duritate, purtând un mare respect publicului pe care îl doreşte în sala Teatrului Mic şi pentru care este dispus să lase sudoare, lacrimi şi...