Fior d’amor la Masca
https://www.ziarulmetropolis.ro/fior-damor-la-masca/

În ianuarie, scena de teatru din Bucureşti va fi locul în care poveştile de dragoste vor beneficia de o coloanã sonorã specialã: cea a muzicii de odinioarã.   La Masca, personajele prind viaṭã cu uşurinṭã. Astfel, toate spaṭiile încep sã vibreze la unison, specificul anilor 1930, iar strãzile, restaurantele şi locuinṭele se închinã ode. Pentru tot […]

Un articol de Andrada Văsii|20 decembrie 2012

În ianuarie, scena de teatru din Bucureşti va fi locul în care poveştile de dragoste vor beneficia de o coloanã sonorã specialã: cea a muzicii de odinioarã.

 

La Masca, personajele prind viaṭã cu uşurinṭã. Astfel, toate spaṭiile încep sã vibreze la unison, specificul anilor 1930, iar strãzile, restaurantele şi locuinṭele se închinã ode. Pentru tot şi toate. Fiind un spectacol sub semnãtura lui Mihai Malaimare, tot evenimentul este unul spcial, – prezintã un Bucureşti de altã datã, cu oameni care se iubesc mult şi care trãiesc într-un microcosmos  numai al lor.

08
/11
/23

Ritmuri de jazz românesc au surprins asistenţa la Marea Sală UNESCO, cu ocazia alegerii ambasadoarei României, excelența sa doamna Simona Miculescu, în funcția de președinte al UNESCO.

06
/11
/23

În 2023 se aniversează 190 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori: JOHANNES BRAHMS. Născut la Hamburg, pe 7 mai 1833, Brahms este considerat, alături de Bach și Beethoven, unul dintre cei trei mari „B” ai muzicii clasice: „Cred în Bach – Tatăl, Beethoven – Fiul și Brahms – Duhul Sfânt al muzicii” – spunea marele dirijor german Hans von Bülow.