Florin Piersic dăruieşte flori femeilor, pe 8 martie, la spectacolul „Străini în Noapte”
https://www.ziarulmetropolis.ro/florin-piersic-daruieste-flori-femeilor-pe-8-martie-la-spectacolul-straini-in-noapte/

Florin Piersic şi Medeea Marinescu invită publicul bucureştean, pe 8 martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes „Străini în Noapte”, în regia lui Radu Beligan, toate femeile urmând să primească în dar o floare din partea charismaticului actor.

Un articol de Petre Ivan|17 februarie 2014

Florin Piersic şi Medeea Marinescu invită publicul bucureştean, pe 8 martie, la Palatul Naţional al Copiilor, la o ediţie specială a comediei de succes „Străini în Noapte”, în regia lui Radu Beligan, toate femeile urmând să primească în dar o floare din partea charismaticului actor.

Toate femeile vor primi în dar câte o floare din partea lui Florin Piersic, motiv pentru care accesul în sală va dura mai mult decât de obicei.

Astfel, spectatoarele vor avea ocazia să-l cunoască personal pe actor şi să-şi exprime admiraţia faţa de el, notează Mediafax.

Florin Piersic a revenit, odată cu acest spectacol, pe scena teatrului şi spune că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă.

Piesa este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul schimbă oamenii.

Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe.

Florin Piersic

Florin Piersic joacă sub comanda lui Radu Beligan

Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.

„Străini în Noapte” este o piesă de teatru în care publicul aşteaptă cu sufletul la gură să vadă ce urmează, ce vor zice şi cum va decurge acţiunea îmbinată armonios cu replici amuzante.

Pentru a acoperi cererile, organizatorii au programat două reprezentaţii în aceeaşi zi. Astfel, cei interesaţi vor putea viziona piesa de teatru „Străini în Noapte”, pe 8 martie, de la orele 16.30 şi 20.00.

Foto cu Florin Piersic – Cinemagia

17
/11
/23

Jessie J, Róisín Murphy, Katie Melua, Delia, Emma, José González, unii dintre cei mai în vogă și apreciați artiști ai momentului, ale căror comunități de fani și urmăritori însumează doar pe YouTube peste 12.000.000 de persoane din întreaga lume și care sunt ascultați de peste 25.000.000 de persoane lunar pe platforma Spotify, vin în premieră la Timișoara, în luna decembrie, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”

16
/11
/23

Marți, 21 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala Radio din București, violoniștii Simina Croitoru și Gabriel Croitoru, acompaniați de pianistul Horia Mihail, vor susține concertul de încheiere a ediției din acest an a Turneului ”Vioara lui Enescu”.

16
/11
/23

Lanțul de cinematografe HAPPY CINEMA, prezent în București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău și Bistrița, se extinde cu 4 cinematografe noi în țară (București și Slobozia) și unul în Republica Moldova, Chișinău. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% românesc, își consolidează poziția de top ca acoperire în țară.

14
/11
/23

"În lunile octombrie şi noiembrie am stat o lună la Timișoara ca bursier: am primit o bursă de creație Taifas în colaborare cu librăria La Două Bufnițe" - scriitorul Vasile Ernu îşi împărtăşeşte impresiile despre prima ediţie a unui nou festival timişorean.

14
/11
/23

Începând de vineri spectatorii sunt așteptați undeva în (v)estul sălbatic, în România anului 1944 când cel De-al Doilea Război Mondial se apropie de final. WARBOY spune povestea plină de emoție a unui adolescent care, încercând să salveze cei doi cai ai familiei, pornește într-o călătorie inițiatică, traversând peisajul sălbatic al Munților Apuseni.

14
/11
/23

Editura Humanitas Fiction vă așteaptă miercuri, 15 noiembrie, ora 19.00 la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (Bd. Regina Elisabeta nr.38) la lansarea romanului Eu cânt și muntele dansează de Irene Solà, recent apărut în colecția „Raftul Denisei“ coordonată de Denisa Comănescu, în traducerea Janei Balacciu Matei, carte distinsă cu Premiul pentru Literatură al Uniunii Europene 2020.

14
/11
/23

Documentarul-portret „𝑫𝒆 𝒄𝒆 𝒎𝒂̆ 𝒄𝒉𝒆𝒂𝒎𝒂̆ 𝑵𝒐𝒓𝒂, 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒄𝒆𝒓𝒖𝒍 𝒎𝒆𝒖 𝒆 𝒔𝒆𝒏𝒊𝒏” (regie: Carla-Maria Teaha), care o aduce în prim-plan pe una dintre cele mai iubite scriitoare din România, se vede, începând de astăzi, în cinematografele din România, distribuit de Bad Unicorn.