Folk În Pod La Historia cu Jonathan David
https://www.ziarulmetropolis.ro/folk-in-pod-la-historia-cu-jonathan-david/

Duminică, 9 martie, vino să te bucuri de folk cu Jonathan David! Cântăreţ şi compozitor, originar din Marea Britanie, Jonathan David s-a stabilit acum în România.

Un articol de Corina Vladov|7 martie 2014

Duminică, 9 martie, vino să te bucuri de folk cu Jonathan David! Cântăreț și compozitor, originar din Marea Britanie, Jonathan David s-a stabilit acum în România.

Interpretează în acompaniament de chitară, în limba engleză și în limba română, o selecție de cântece foarte cunoscute ale unor artiști mai vechi sau mai noi, ca: John Lennon, Florian Pittiș, Vali Sterian, Bob Dylan, Bob Marley, Pink Floyd, James Blunt, Cat Stevens, precum și piese proprii.

Jonathan Dave 1 (1)

Seara ia startul la ora 20.00. Intrare: 15 lei

11
/12
/23

Un concert extraordinar de muzică de film va avea loc la Opera Naţională din Bucureşti pe 12 decembrie, de la ora 19.00, organizat de Universitatea Națională de Muzică din București în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Opera Națională din București, Arhiva Națională de Filme și universități de teatru și film din țară.

11
/12
/23

Pentru 10 zile, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” s-a aflat în Statele Unite ale Americii în cadrul turneului aniversar „Madrigal 60 – The Magic of Winter”, primul pe care artiștii l-au susținut în America după 35 de ani.

07
/12
/23

Legendarul cineast maghiar Béla Tarr va primi sâmbătă seară, la Berlin, un premiu onorific din partea Academiei Europene de Film. Cu această ocazie, publicăm un eseu despre cinemaul său foarte special.

07
/12
/23

Electric Castle 2024 sună epic! Cu Massive Attack, Bring Me The Horizon și Queens of The Stone Age ca headliners confirmați, a 10-a ediție a festivalului se anunță cu foarte mult rock și trip hop.

07
/12
/23

TEATRUL SE (ŞI) CITEŞTE, primul sezon al podcastului realizat de Fundaţia Culturală „Camil Petrescu” continuă cu un nou invitat. De această dată, Zomir Dimovici se întoarce în lumea cuvintelor trădate şi îl are ca partener de conversaţie pe Sorin Gherguţ, traducător, poet şi redactor de carte.