Juriul a desemnat câștigătorul concursului „Cea mai bună piesă românească a anului 2012”
https://www.ziarulmetropolis.ro/juriul-a-desemnat-castigatorul-concursului-cea-mai-buna-piesa-romaneasca-a-anului-2012/

Juriul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” a nominalizat marele câştigător: piesa ,,Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci.

Un articol de Andrada Văsii|22 aprilie 2013

Juriul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” a anunţat marele câștigător. Premiul merge către piesa ,,Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci.

Juriul compus din Marina Constantinescu, Adriana Popescu şi  Marian Popescu a decis să reţină în Selecţia Finală următoarele piese: „Zăpadă” de Adriana Gurău, „Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci și „Răpitor” de Radu Macrinici.

Programul UNITER, „Cea mai bună piesă românească a anului”, se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.

Premiul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” va fi oferit în seara Galei Premiilor UNITER din 13 mai a.c. iar Editura Unitext a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare.

Foto credit: TNB

14
/12
/23

S-a lansat Crăciun în Amzei, un eveniment realizat de către Primăria Sectorului 1, care aduce căldura sărbătorilor de iarnă în spațiul public printr-un brad-instalație, semnat de scenografa Iuliana Vîlsan.

13
/12
/23

Compania de teatru independent Arte-Factum încheie stagiunea „Nocturnalii inside 2023” cu o distopie teatrală despre solitudine, o „colecție de singurătăți” care, ca o lentilă concavă, expune, prin câteva fascicule de viață și fragmente de istorii personale, un fenomen global acut.

12
/12
/23

Rareș Beșliu anunță lansarea noului său album fotografic, intitulat „emoții”. Sunt 300 de pagini cu fotografii alese din ultimii patru ani în care fotograful de wildlife a fost unul cu natura și s-a lăsat inspirat de viața ei sălbatică.

11
/12
/23

Un concert extraordinar de muzică de film va avea loc la Opera Naţională din Bucureşti pe 12 decembrie, de la ora 19.00, organizat de Universitatea Națională de Muzică din București în parteneriat cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, Opera Națională din București, Arhiva Națională de Filme și universități de teatru și film din țară.