Juriul a desemnat câștigătorul concursului „Cea mai bună piesă românească a anului 2012”
https://www.ziarulmetropolis.ro/juriul-a-desemnat-castigatorul-concursului-cea-mai-buna-piesa-romaneasca-a-anului-2012/

Juriul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” a nominalizat marele câştigător: piesa ,,Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci.

Un articol de Andrada Văsii|22 aprilie 2013

Juriul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” a anunţat marele câștigător. Premiul merge către piesa ,,Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci.

Juriul compus din Marina Constantinescu, Adriana Popescu şi  Marian Popescu a decis să reţină în Selecţia Finală următoarele piese: „Zăpadă” de Adriana Gurău, „Nostalgicii călători” de Liviu Lucaci și „Răpitor” de Radu Macrinici.

Programul UNITER, „Cea mai bună piesă românească a anului”, se desfăşoară sub egida şi cu sprijinul Casei Regale a României.

Premiul concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2012” va fi oferit în seara Galei Premiilor UNITER din 13 mai a.c. iar Editura Unitext a UNITER va publica un volum cu piesa câştigătoare.

Foto credit: TNB

02
/10
/23

Artă, experiențe multisenzoriale marca Madrigal, povești de noapte ale Bucureștiului și primul design show în colaborare cu V&A din Londra, în perioada 29 septembrie - 14 ianuarie, la Palatul Dacia-România de pe Lipscani, în cadrul Art Safari Stars Edition.

29
/09
/23

Acum un secol, preoţi scandalizaţi de un film - "Păcat" (1924) de Jean Mihail - cereau interzicerea acestuia. O sută de ani mai târziu, un nou apel al unor clerici ortodocşi pentru oprirea de la difuzare a unui film, documentarul "Arsenie. Viaţa de apoi" (2023) de Alexandru Solomon. Amuzantă şi revelatoare paralelă.

29
/09
/23

Atelierele de autocunoaștere prin scris Casa din mine vin în întâmpinarea adolescenților bucureșteni, membri ai trupei de teatru Brainstorming, elevi ai Colegiului Național Bilingv „George Coșbuc”, Colegiul Național „Sfântul Sava”, Colegiul Național „Mihai Viteazul”, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, Liceul Teoretic Internațional de Informatică (ICHB) și Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuță” din București.