La multi ani, George Ivascu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/la-multi-ani-george-ivascu/

Astãzi îi urãm La mulṭi ani ! lui George Ivaşcu.   Ii dorim cât mai multe proiecte noi, cât mai multe spectacole frumoase cu care sã ne încânte sufletul şi un cãlduros La mulṭi ani !   Mai jos vã prezentãm câteva dintre urãrile primate de cãtre domnul George Ivaşcu din partea colegilor de breaslã :   Mesaj […]

Un articol de Andrada Văsii|15 februarie 2013

Astãzi îi urãm La mulṭi ani ! lui George Ivaşcu.

 

Ii dorim cât mai multe proiecte noi, cât mai multe spectacole frumoase cu care sã ne încânte sufletul şi un cãlduros La mulṭi ani !

 

Mai jos vã prezentãm câteva dintre urãrile primate de cãtre domnul George Ivaşcu din partea colegilor de breaslã :

 

Mesaj de la UNITER: Uniunea Teatrală din România vă urează Sănătate, dorinţe împlinite care să vă bucure sufletul şi să vă răsplătească pasiunea pentru arta de a vă dărui teatrului. La mulţi ani!

 

Marius Manole :  ,,Ii urez în primul rând sã fie sãnãtos, sã ducã mai departe minunea aceasta de teatru –  Teatrul Metropolis, sã îi dea Dumnezeu putere şi sã aibã în continuare grijã de noi aşa cum face şi acum. apariṭia acestui teatru a însemnat pentru toṭi actorii din Bucureşti o mare gurã de oxigen şi, de ce nu, aşteptãm un al doilea Teatru Metropolis, pe care îi urez sã îl facã repede!’

 

Anca Sigartãu:  ,,La mulṭi ani şi numai bine. Ii urez sã meargã  în continuare Teatrul Metropolis în continuare şi încã o datã la mulṭi ani !”

 

Ileana Stana Ionescu : ,,Sã trãiascã o sutã de mii de ani, fericit şi iubit. Sã ne mai bucurãm de prezenṭa lui şi sã mai lucrãm împreunã !”

 

Rodica Popescu Bitănescu:  „Am nu un gând bun, ci mai multe pentru George. Îi doresc să fie sănătos şi să rămână în continuare director la acest teatru minunat, Metropolis, unde joc şi eu cu mare drag în spectacolul „Gaiţele“. E un om deosebit, foarte inteligent, foarte cald şi foarte modest. I-am spus întotdeauna că e un mare actor, nu numai de comedie, ci şi de dramă, lucru pe care l-a demonstrat în celebrul spectacol „Legenda ultimului împărat“, regizat cu sensibilitate chiar de soţia sa, Alice Barb. La mulţi ani!“.

 

Ion Grosu: ,,La mulṭi ani !  Ii urez sã ne bucure în continuare cu talentul lui. ”

 

Dorina Chiriac : ,,O sã îi fac o urare şi disearã la premierã la Metropolis. Dar îi doresc sã îl ṭinã nervii şi puterile sã ṭinã teatrul Metropolis, pe care îl duce foarte bine !”

 

Marius Florea Vizante: „Dacă ar reuşi mai multă lume să facă ce face el ca director la Metropolis, teatrul s-ar însănătoşi mult mai repede. Aşa că îi doresc cel mai tare să fie sănătos“.

 

Monica Davidescu: „Îi doresc din tot sufletul La Mulţi Ani, să fie sănătos şi să facă proiecte la fel de bune şi la fel de importante precum a făcut în ultimii cinci ani la Teatrul Metropolis.“

07
/02
/24

Band-ul internațional TIME IN OUR HANDS TRIO va prezenta sâmbătă, în premieră în România, noul său program cu compozițiile celor trei membri, într-un concert marcat de improvizație conceptuală, de la jazz la baroc european și, interesant, muzică tradițională românească.

07
/02
/24

Eyedrops și Pinholes, trupe de rock alternativ, pleacă într-un turneu ce cuprinde nouă orașe prin țară dar și în Republica Moldova, începând cu data de 8 februarie, din Timișoara, urmând să transforme într-o petrecere, pe rând, alte opt puncte geografice importante.

07
/02
/24

Editura Humanitas vă invită marți, 13 februarie, de la ora 19.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu (bd. Regina Elisabeta nr. 38), la o întâlnire cu istoricul Marc David Baer, profesor la London School of Economics and Political Science, istoricul Marian Coman și scriitoarea Sabina Fati despre volumul Otomanii: Hani, cezari și califi, o fascinantă nouă abordare a istoriei Imperiului Otoman.

05
/02
/24

La Centrul Național al Dansului București (CNDB), anul începe cu o rezidență și cu o serie de spectacole prezentate în cadrul stagiunii. 2024 este an aniversar la CNDB. Instituția împlinește 20 de ani și își propune să celebreze prin evenimente speciale cele două decenii de promovare a creației coregrafice.

05
/02
/24

„Din autobiografie îmi extrag eu forța, prin autobiografie simt că pot să-i fac pe oameni să se confrunte cu acele lucruri pe care nu vor să le vadă. Când vine vorba de scrierea autobiografică, oamenii nu mai pot spune: E doar un personaj, asta nu poate fi adevărat”.